Challenge us
menu

Ook bij Global Search Awards recordaantal nominaties voor Adwise

Global Search Awards 2022

Na het recordaantal nominaties bij de European Search Awards, staat de naam van Adwise ook bij de wereldwijde editie vaker dan ooit op de shortlist. Onze samenwerkingen met SPAR, viaBOVAG.nl, Comafin en Rijbewijsinvordering werden in diverse categorieën met in totaal acht nominaties bekroond. Een prachtige erkenning en bevestiging van de impact die we samen met onze opdrachtgevers blijven maken. We feliciteren alle winnaars die gisteren een Global Search Award in ontvangst mochten nemen.

De Global Search Awards

Elk jaar wordt het beste SEO-, PPC-, Digital- en contentwerk van agencies van over de hele wereld in de spotlights gezet tijdens de Global Search Awards. Een internationale jury van vakexpert beoordeelt ingezonden campagnes op projecten op allerlei aspecten, van concept tot implementatie en van gebruikerservaring tot winstgevendheid. De best beoordeelde cases, tools, agencies en talenten uit het vakgebied belanden op de nominatielijst voor een wereldwijde onderscheiding. De uitreiking vond gisteren virtuee plaats via een livestream.

Global Search Awards | Excellence in PPC, SEO & Content Marketing


Nominaties op een rijtje

Vier verschillende cases, acht nominaties en acht categorieën. Niet alleen de totaalscore is iets om trots op te zijn, maar vooral de diversiteit van categoriëen geeft aan dat we samen met onze opdrachtgevers echt over de hele breedte van het search veld onderscheidend zijn. Hieronder staan alle genomineerde cases nog eens onder elkaar. We bedanken onze opdrachtgevers

Succes behaal je samen, en dat geldt zeker voor onze genomineerde samenwerkingen. Dankzij het vertrouwen van SPAR, viaBOVAG.nl, Thuisin & Aanhuis.nl en Rijbewijs Invordering hebben we samen mooie resultaten behaald en hebben we op verschillende manieren serieuze impact gecreëerd. Daar bedanken we onze opdrachtgevers voor!

Benieuwd naar de genomineerde cases? Check de slider hieronder. 

Samen jouw organisatie laten groeien?

Ik denk graag met je mee!.

Marijn, Adwise head of organic channels

Neem contact op
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23