Adwise.nl in het nieuw voor nieuwe propositie

Adwise Your Digital Brain

Vrijdag 12 juli is onze nieuwe propositie gelanceerd. CEO Gijs Westerbeek legt uit: “Onze wereld verandert. Sneller en ingrijpender dan ooit tevoren. Ook wij zijn in 14 jaar mee veranderd. Kijkend naar waar we nu staan, werd het tijd voor een propositie die aansluit bij wie we nu zijn.”

Create. Accelerate. Disrupt.

De nieuwe propositie: ‘Create. Accelerate. Disrupt.’ is zorgvuldig gekozen, vertelt Gijs: “veranderingen in de wereld voelen soms misschien overweldigend. Maar ze bieden kansen voor iedereen. Digitaal denken helpt elke organisatie om klanten geweldige experiences te bieden, winstgevender te worden en een beslissende voorsprong op te bouwen. Zelfs om de hele markt op te schudden. En dat begint met slim bruggen te slaan tussen mensen en de mogelijkheden van vandaag. Vandaar ‘Create. Accelerate. Disrupt.’ Wij creëren nog slimmere verbindingen tussen technologie, mensen en processen, versnellen de business en ontwrichten de markt.”.

Gijs Westerbeek lancering propositie Adwise

bioscoop adwise

Doelen stellen en blijven ontwikkelen

De afgelopen jaren hebben wij flinke groeistappen doorgemaakt en er ligt ook een stevige ambitie voor de toekomst: “We willen de komende jaren zowel in Nederland als internationaal verder doorgroeien. Omdat grenzen van landen steeds makkelijker te overbruggen zijn en zowel kansen als bedreigingen op globale schaal liggen, moeten we als agency internationaal georiënteerd zijn om onze klanten nu en in de toekomst te helpen groeien naar een beslissende voorsprong. Daarmee de beste keuze te blijven voor onze klanten. Tegelijkertijd zien we dat de rol van agencies verandert. Doordat steeds meer uitvoering in-house plaatsvindt of door middel van Machine Learning en Artificial Intelligence geautomatiseerd wordt, groeit de vraag naar consultancy, sparring en hulp bij het bouwen van inhouse agencies. Ook wordt verwacht dat we creativiteit leveren, met cutting edge ideeën komen en innovaties, waarmee we klanten helpen versnellen. Deze lijn hebben we jaren terug al ingezet in onze dienstverlening, maar de propositie bleef achter. De nieuwe propositie draagt dan ook uit wie we nu zijn, maar ook waar we naartoe gaan. Maar we blijven het vertrouwde “Your Digital Brain” want om kansen succesvol te benutten heb je een digital brain nodig en dat is wie wij zijn, Adwise, Your Digital Brain".

Benieuwd naar ons verhaal? Lees meer via deze pagina.

Adwise
Adwise
Adwise
Adwise
Adwise
Adwise

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Gijs Westerbeek - CEO

Neem contact op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..