Wat zijn de kansen en bedreigingen voor e-mailmarketing? (Incl. een tip om het morgen al beter te doen)

Dit is de toekomst van Search volgens Tamer Saglambilek (Dutch Search Awards)

In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Daan Loohuis, Jasmijn Hemersma en Jeroen Roozendaal je bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #27

Is conversational marketing een risico voor e-mailmarketing en hoe moet je e-mailmarketing plaatsen in de customer journey naast alle 1-op-1 communicatie mogelijkheden? In deze aflevering praten we uitgebreid met Jasmijn Hemersma, Head of E-mail bij Adwise. En verder hebben we het over een aantal interessante inzichten uit de DDMA E-mailmarketing benchmark, gaat IBM Watson in marketing automation en wil D66 een einde aan persoonlijke advertenties op Google en Facebook.

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via SpotifyiTunesGoogle Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes 

Algemeen:

E-mail

 

Tips of reageren?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via [email protected].
 
Volg ons op Twitter voor de laatste updates
https://twitter.com/adwise_bv
https://twitter.com/inderooz
 

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Meer weten?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten.

Neem contact op