Challenge us
menu

Pulse #03: Grote schommelingen Google update, B2B targeting in Search ads, anti-Amazon alliantie

Podcast Digital Brains Pulse #03

In deze aflevering o.a.: Google lanceert een nieuwe bèta in Nederland om zoekadvertenties te targeten op bedrijven. Een grote Google Core update zorgt voor de grootste rankinging-schommelingen van dit jaar. LinkedIn toont geschatte leestijd bij een link. Spotify start met Video Podcast (vodcast). Must see: Google Lens kan je handgeschreven notities digitaliseren en techbedrijven bundelen krachten als alternatief voor Amazon

De onderwerpen van Pulse #03

Een nieuwe Pulse aflevering met het laatste nieuws op het gebied van digital marketing en tech. In deze aflevering o.a.:

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via SpotifyiTunesGoogle Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.
 

Tips of reageren?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.
 
Volg ons op Twitter voor de laatste updates
https://twitter.com/adwise_bv
https://twitter.com/inderooz
 

Abonneren op de podcast?


Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen digital?

Wij helpen je graag verder.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

#1 Fullservice Digital Agency 2021