Challenge us
menu

Großartig! German Design Awards mee naar Nederland

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Großartig! German Design Awards mee naar Nederland

De German Design Awards zet producten en projecten in de spotlights die een baanbrekende bijdrage leveren aan het Duitse en internationale designlandschap. Dit jaar neemt Adwise naast twee nominaties een award mee naar Nederland! Gescout en aangedragen door een jurylid en beloond met de prijs voor internationale, excellente, designprojecten. We zijn super trots op onderstaande projecten.

Nominatie met Ziezodan

Het platform van Ziezodan is bekroond met een nominatie in de categorie Excellent Communications Design. Ziezodan verbindt huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven. Door gebruik te maken van digitale/tech expertise hebben Ziezodan en Adwise een platform ontwikkeld welke een substantile bijdrage leveren aan het gehele vastgoed-onderhoudsdomein. Een perfect voorbeeld hoe user experience en artificial intelligence een bijdrage leveren aan een hogere tevredenheid onder huurders en daardoor positieve effecten leveren op de vastgoedbeheerders en efficiëntie van onderhoudsbedrijven. Lees hier meer over Ziezodan case.

Award met Kees Smit Tuinmeubelen

In samenwerking met onze opdrachtgever Kees Smit ontvingen wij een award in de categorie Excellent Communications Design voor de omnichannel bannercampagne. Een campagne om de gebruikerservaring van klanten van Kees Smit te verbeteren, door de inzet van slimme in-store data. Adwise creëerde zo een optimale omnichannel beleving. Bekijk de complete case hier.

Jurycommentaar: "In addition to the striking design, the banners were provided with dynamic elements that work together to generate a high level of attention. The effect is further amplified by the fact that users only see banners referring to shops near them". 

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen digital?

Wij helpen je graag verder.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23