Pulse #04: Facebook Shops, briljante influencer actie Burger King, vreemde reviews Bol en Coolblue

Podcast Digital Brains Pulse #04

In deze aflevering o.a.: Facebook en Instagram krijgen shopfunctie voor kleine winkels. De EU wil de cookiewetgeving aanpassen, zodat cookiewalls niet langer toegestaan zijn. Bereik Amazon plust in Nederland 20 procent. Joe Rogan sluit deal met Spotify, podcast later dit jaar alleen nog daar te volgen. Een briljante Burger King influencer actie en dezelfde review bij Bol en Coolblue. Toeval of niet?

De onderwerpen van Pulse #04

Een nieuwe Pulse aflevering met het laatste nieuws op het gebied van digital marketing en tech. In deze aflevering o.a.:
 

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via SpotifyiTunesGoogle Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.
 

Tips of reageren?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via podcast@adwise.nl.
 
Volg ons op Twitter voor de laatste updates
https://twitter.com/adwise_bv
https://twitter.com/inderooz
 

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Benieuwd welke kansen er voor jou liggen binnen digital?

Wij helpen je graag verder.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
    012-3456789
  • Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons  privacy statement .

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..