Challenge us
menu

Expert Talk AI in Branding, Content & Design: Kijk de opname terug

Expert Talk: AI in Branding, Content & Design: Kijk de opname terug

Vanaf 13 juni bespreken we met specialisten uit verschillende Digital Marketing vakgebieden de impact van AI op de korte én lange termijn. In deze laatste aflevering van de AI-reeks: AI in Branding, Content & Design. Bekijk hier de opname terug.

De belangrijkste takeaways uit deze Expert Talk:

  • AI in fases van merkontwikkeling: Gebruik van AI-tools door ontwikkelingsfasen;
  • Authenticiteit en uniekheid AI-content: Unieke merkidentiteit met AI-content behouden;
  • Voorspellende waarde van AI in merkbeheer: AI als voorspellende tool voor merken;
  • Uitdagingen: auteursrechten, AI-bias en impact op werk in branding.

 

De impact en opkomst van AI

AI heeft op grote schaal invloed gehad op bedrijfsprocessen, ze versneld en getransformeerd. Het is van essentieel belang om in deze opkomende trend mee te gaan, gezien de groeiende toegankelijkheid en betaalbaarheid van AI. Maar hoe kun je kunstmatige intelligentie op een effectieve en schaalbare wijze implementeren binnen jouw organisatie? En welke impact heeft AI op zowel de korte als de lange termijn? Dit en meer wordt besproken tijdens verschillende Adwise AI Expert Talks, waarin vakspecialisten hun inzichten delen. 

AI Discovery Sessie

“Onze AI Discovery Sessies zijn ontworpen om je te helpen begrijpen wat AI precies is en wat het kan doen voor jouw organisatie. We delen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen, demonstreren de vele toepassingen en voordelen van AI en verkennen gezamenlijk hoe AI kan worden ingezet om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De sessie duurt 2,5 tot 3 uur en de investering bedraagt €900. ”Wouter van Mierlo - Marketing Strateeg

Geïnspireerd door de mogelijkheden van AI voor Branding, Design & Content? Ontdek hoe deze technologieën uw bedrijf kunnen transformeren, meld je aan!

Adwise AI Expert Talk

AI Discovery Sessie

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van AI.

Onze AI Discovery Sessies zijn ontworpen om je te helpen begrijpen wat AI precies is en wat het kan doen voor jouw bedrijf. We delen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen, demonstreren de vele toepassingen en voordelen van AI en verkennen gezamenlijk hoe AI kan worden ingezet om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De sessie duurt 2,5-3 uur en de investering bedraagt 900 EUR.

AI Discovery Sessie

Meld je aan.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24