Challenge us
menu

Expert Talk AI en Machine Learning: Kijk de opname terug

Expert Talk AI en Machine Learning: Kijk de opname terug

Vanaf 13 juni gaan we in een reeks Expert Talks in gesprek met specialisten uit verschillende Digital Marketing vakgebieden over wat de impact van AI gaat zijn op de korte én lange termijn. Op 11 juli vond de tweede Expert Talk plaats: AI en Machine Learning. Kijk hieronder de opname terug!

De belangrijkste takeaways uit deze Expert Talk:

  • Generatieve AI is hier en de eerste organisaties beginnen het al in te zetten om efficiënter te werk te gaan. De eerste stap is het creëren van bewustzijn over deze ontwikkelingen in alle lagen van de organisatie.
  • Kijk verder dan ChatGPT. Experimenteer, maar start met bouwen van eigen oplossingen schaalbaar zijn en te integreren zijn in bestaande bedrijfsprocessen.
  • Om dit te kunnen doen moet je beschikken over je eigen data. Start met verzamelen van data die je nodig hebt om modellen zoals GPT (het model achter ChatGPT) te kunnen voeden.
  • ChatGPT is geweldig, maar immers niet veilig voor organisaties. Veilig data delen met een AI oplossing betekent dat je na data verzameld te hebben, ook in een veilige omgeving met modellen moet experimenteren. Onderzoek mogelijkheden van o.a. Google en Microsoft om hun modellen te gebruiken in een eigen, veilige omgeving.

Ben je geïnspireerd en wil je op de hoogte worden gehouden van de aankomende Expert Talks? Meld je aan!

De impact en opkomst van AI

AI heeft al op grote schaal invloed gehad op processen, zowel versnellend als transformerend. Gezien de huidige toegankelijkheid en betaalbaarheid van AI, is het essentieel om mee te gaan met deze trend. Maar hoe implementeer je kunstmatige intelligentie op een effectieve en schaalbare manier binnen je organisatie? En wat voor impact heeft AI zowel op de korte als de lange termijn? Deze onderwerpen en meer worden uitvoerig besproken tijdens verschillende Adwise AI Expert Talks, waarin vooraanstaande specialisten hun inzichten delen.

AI Discovery Sessie

“Onze AI Discovery Sessies zijn ontworpen om je te helpen begrijpen wat AI precies is en wat het kan doen voor jouw organisatie. We delen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen, demonstreren de vele toepassingen en voordelen van AI en verkennen gezamenlijk hoe AI kan worden ingezet om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De sessie duurt 2,5 tot 3 uur en de investering bedraagt €900. ”Wouter van Mierlo - Marketing Strateeg

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van AI, meld je aan!

Adwise AI Expert Talk

AI Discovery Sessie

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van AI.

Onze AI Discovery Sessies zijn ontworpen om je te helpen begrijpen wat AI precies is en wat het kan doen voor jouw bedrijf. We delen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen, demonstreren de vele toepassingen en voordelen van AI en verkennen gezamenlijk hoe AI kan worden ingezet om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De sessie duurt 2,5-3 uur en de investering bedraagt 900 EUR.

AI Discovery Sessie

Meld je aan.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24