Challenge us
menu

Cultuur bij Adwise genomineerd voor prestigieuze Europese Award

De Adwise cultuur is genomineerd voor 'Best Agency Culture' bij de European Agency Awards. Dat blijkt uit de vandaag gepubliceerde shortlist. Volgens de vakjury maakt onder meer de inspirerende Adwise werkomgeving en cultuurprincipes als People before Profit, het Adwise YOU ontwikkelingsprogramma, de Adwise kernwaarden en talloze Learning en Development initiatieven, de cultuur bij onze agency één van de meest innoverende, vooruitstrevende en onderscheidende agency culturen van Europa. Op 19 oktober worden de winnaars bekendgemaakt.

De onderscheidingen van de European Agency Awards, een initiatief van Don't Panic events, behoren tot de meest prestigieuze voor creative-, design-, digital-, marketing-, advertising-, media en PR agencies uit heel Europa. Een vakjury, bestaande uit toonaangevende experts uit de marketing-, communicatie- en reclamebranch, beoordeelt agencies op onderdelen als creativiteit, talent, innoverend vermogen en expertise. 

Best Agency Culture

In de Agency Culture categorieën worden onder meer de beste initatieven voor flexibel werken en inclusiviteit bekroond, met Best Agency Culture als meest prestigieuze onderscheiding voor beste algehele agency cultuur en werkomgeving. Onze door innovatie en talentontwikkeling gekenmerkte Adwise cultuur hoort dus bij de beste van Europa en dat zorgt uiteraard voor trots, zeker als enige Nederlandse kanshebber. 

“Een hele mooie erkenning voor ons als agency om genomineerd te zijn voor de Best Agency Culture Award. Cultuur creëer je niet zomaar. Het komt uit de mensen. Samen met 150 Adwisers maken we elke dag het verschil met elkaar, voor onszelf en onze opdrachtgevers. Een echte cultuurgedreven organisatie, het fundament voor ons gezamenlijke succes. Om daar nu op Europese schaal, de erkenning voor te krijgen is een extra waardering voor ons allemaal! En maakt mij super trots! ” Leonie Kranenberg - Director People & Culture Adwise Trust, Explore, Challenge, Empower

Cultuur verankerd in structuur en werkwijze. Dat is wat de cultuur bij Adwise zo uniek maakt, benadrukt Leonie. ''Met een hele sterke basis van Trust die ervoor zorgt dat mensen echt zichzelf kunnen zijn bij ons, waar we in de wijze van samenwerking alles aan doen, niet alleen intern, maar ook met onze opdrachtgevers en partners. Alleen dan kun je het beste uit jezelf halen en elkaar.''

De vier kernwaarden Trust, Explore, Challenge en Empower vormen de maatstaven waarop we elkaar bij Adwise toetsen en waar we collectief voor gaan. Het zijn onze morele doelen in idealen die we nastreven, waarderen en motiveren. Dat is de basis van onze bedrijfscultuur en het fundament voor 'Life at Adwise'. Je leest er alles over op onze cultuur pagina. 

Uitreiking in oktober 

Op 19 oktober vindt de digitale uitreiking plaats van de European Agency Awards editie 2023. In de tussentijd delen we meer stories over wat de Adwise cultuur zo onderscheidend maakt en welke initiatieven we onder meer hebben uitgerold om van Adwise de beste plek te maken om je te ontwikkelen als mens en professional.  

European Agency Awards | Celebrating & Rewarding Outstanding Agencies

 

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24