Challenge us
menu

Dutch Search Awards 2023: Adwise 8x op het podium met gouden, zilveren en bronzen awards

Dutch Search Awards 2023

Afgelopen vrijdag opende deFabrique in Utrecht haar deuren voor een nieuwe editie van de Dutch Search Awards, hét podium waar bijzondere prestaties uit de Search Marketing industrie worden bekroond. Voor Adwise en opdrachtgevers werd het een opnieuw succesvolle editie met acht gouden, zilveren en bronzen podiumplaatsen. Met name de diversiteit in award categorieën (8) en industrieën van opdrachtgevers (6) onderstreepte de succesvolle full-service impact die Adwise het afgelopen jaar weer heeft gemaakt in het Digital Marketing domein.

Zoals te doen gebruikelijk, liet de Dutch Search Awards avond zich kenmerken door spektakel, glitter en glamour. Van de chique aangeklede eventlocatie en het spraakmakende entertainment van bijvoorbeeld de Braziliaanse Earthquake Brassband tot de fabuleus uitgedoste gasten; de Dutch Search Awards stelt nooit teleur. Het hoogtepunt van de avond blijft uiteraard de awarduitreiking zelf, waar ditmaal 36 prijzen werden uitgereikt. Nieuw dit jaar waren onder meer 'Best SEO- en SEA ChatGPT campagnes' en 'Beste Changemaker'. 

Met 13 nominaties in 12 categorieën was Adwise wederom ruim vertegenwoordigd op de shortlist, waar Adwise Head of SEO Shari voor het tweede jaar op rij bij de beste consultants van Nederland hoorde. Toen de stofwolken van de in sneltreinvaart afgewerkte uitreiking waren opgetrokken, kon er een fraaie eindbalans worden opgemaakt. Met 6 verschillende opdrachtgevers haalde Adwise 8 keer het podium en werd in twee nieuwe categorieën (Best SEO ChatGPT en Changemaker) goud veroverd. 

* tekst gaat verder onder de afbeeldingen

DSA 2023

DSA 2023

DSA 2023

DSA 2023

Bevestiging van full-service impact

Samen impact maken en opdrachtgevers op een beslissende voorsprong zetten in hun markt. Het resultaat bij de Dutch Search Awards is een succesvolle reflectie van onze missie, waarbij we met opdrachtgevers uit zes verschillende markten, acht van de in totaal dertien nominaties hebben omgezet in een gouden, zilveren of bronzen podiumplaats. Iets dat zonder het vertrouwen van onze opdrachtgevers en de eindeloze inzet van onze Adwisers nooit mogelijk was geweest. 

Namens Adwise feliciteren we alle andere winnaars, waaronder Increase met zes awards en DEPT met het winnen van de Grote Prijs. 

Totaalverzicht DSA nominaties en awards

Beste SEO B2B campagne (ZILVER)
- Adwise & Kader Group 

Beste SEO ChatGPT Campagne (GOUD)
- Adwise & Kader Group 

Beste PPC Lokale Campagne (ZILVER)
- Adwise & Riool Reinigings Service

Beste PPC Low Budget Campagne
- Adwise & Rutjes Paardenboxen

Beste Full Funnel Campagne (BRONS)
- Adwise & Continu Professionals

Beste Display Campagne (ZILVER)
- Adwise & Continu Professionals 

Beste Retargeting Campagne (ZILVER)
- Adwise & viaBOVAG.nl

Beste gebruik van Marketing Automation
- Adwise & Heracles Almelo 

Beste gebruik van Marketplaces (BRONS)
- Adwise & Atkins  

Beste Performance Max Campagne
- Adwise & Electro World
- Adwise & Intoleran

Beste Changemaker (GOUD)
- Adwise & Shampoo Bars

Beste Consultant
- Shari Jalimsing
(Lees en bekijk hier het interview met Shari)

DSA: Erkenning van bijzondere marketingprestaties

Ieder jaar erkent en bekroont de onafhankelijke vakjury van de De Dutch Search Awards bijzondere prestaties uit de Nederlandse search marketingindustrie. Cases worden beoordeeld op diverse punten zoals resultaat, strategie en schaalbaarheid, waarbij innovatie en originaliteit essentiële onderdelen zijn. 

Dutch Search Awards 2023 Tickets, vrij, 1 dec. 2023 om 17:30 | Eventbrite


Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24