Dit is de toekomst van Search volgens Tamer Saglambilek (Dutch Search Awards)

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Dit is de toekomst van Search volgens Tamer Saglambilek (Dutch Search Awards)

In deze aflevering van de podcast 'Digital Brains' praten Daan Loohuis, Jurre Oosterwechel, Nick Oltvoort en Jeroen Roozendaal je bij over ontwikkelingen op het gebied van digital marketing

De onderwerpen van Podcast #26

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Search? Met Tamer Saglambilek van de Dutch Search Awards bespreken we de trends en ontwikkelingen. Verder: Wat kunnen ING en ApplePay met jouw financiële gegevens? Waarom test YouTube het verbergen van reacties en toont Instagram het aantal likes niet meer? En wat zegt jouw stem over jouw persoonlijkheid? Hoeveel privacy geven we weg met voice, want AI kan gezichten creëren op basis van stemgeluid.
 

Beluister deze podcast hieronder via Anchor. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via SpotifyiTunesGoogle Podcast of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hieronder hoe het abonneren op deze podcast werkt.

Shownotes 

Tips of reageren?

Heb je tips, ideeën voor onderwerpen of wil je gewoon reageren? Laat het ons weten via [email protected].
 
Volg ons op Twitter voor de laatste updates
https://twitter.com/adwise_bv
https://twitter.com/inderooz

 

Abonneren op de podcast?

Op een iPhone of iPad is de Podcasts-app standaard geïnstalleerd, op een Android toestel kun je de Google Podcast-app downloaden via de Play Store. Hierin kun je zoeken naar podcasts, je abonneren en afleveringen direct afspelen. Kom je op het internet een iTunes-link naar een podcast tegen, dan wordt deze direct in de Podcasts-app geopend. Ook op Macs en pc's zijn podcasts te vinden in iTunes.

Meer weten?

Wil je meer weten over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Search? Wij helpen je graag op weg. Neem contact met ons op!

Neem contact op