Challenge us
menu

Digitaliseringsvoucher voor het digitaliseren van producten, diensten en processen

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Digitaliseringsvoucher voor het digitaliseren van producten, diensten en processen

Wil jij jouw organisatie juist in deze coronasituatie een digitale boost geven? Lees dan snel de mogelijkheden van de Digitaliseringsvoucher. Provincie Overijssel helpt lokale ondernemers met de Digitaliseringsvoucher tijdens de coronacrisis. Vanaf 11 juli kunnen Overijsselse ondernemers gebruik maken van de voucher via het subsidieloket op de website van de provincie. Wij helpen je hier natuurlijk graag bij.

Voucher mogelijkheden

Alle kleine ondernemingen en MKB’ers in de culturele en maatschappelijke sector gevestigd in Overijssel mogen gebruik maken van deze voucher. Met deze voucher kan je tot maximaal 50% korting krijgen op het digitaliseren van producten, diensten en processen. Hiervoor heb je een bureau nodig gevestigd in Overijssel. Toevallig! Laat dit nu exact onze expertise zijn… We denken graag met je mee.

De kleine lettertjes

De voucher is alleen beschikbaar voor bedrijven in Overijssel en kan alleen ingezet worden bij een bureau in Overijssel. Daarnaast gaat het om een co-financiering en dat betekent dat maximaal de helft van de kosten vergoed wordt. De voucher dekt maximaal €2.500 voor e-commerce projecten en €5.000 voor het digitaliseren van producten, diensten en (productie)processen. Het is goed om te weten dat het subsidieplafond in 2020 momenteel op €250.000 staat. We hebben dus geen tijd te verliezen. Hoe kunnen wij je helpen?

Aan de slag

Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw organisatie een digitale boost te geven. We denken graag met je mee en helpen natuurlijk bij de aanvraag van de Digitalevoucher.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24