Challenge us
menu

De week van Office Manager Marita #thuiswerkeditie

De week van Marita

Marita is Office Manager bij Adwise. Als Office Manager zorgt zij ervoor dat alles in onze offices op rolletjes verloopt. Marita neemt je graag mee tijdens haar werkweek! Lees waar zij van dag tot dag mee bezig is geweest: van bouwkundige rondleidingen tot het stroomlijnen van office acties vanuit huis.

Maandag 

De dag start met een Zoom-meeting met het hele officeteam. Omdat we nu vanuit huis werken doen we de “maandagmorgen koffie” digitaal en bespreken we met elkaar het weekend en de bezigheden voor de komende week. De team spirit gaat er zeker niet op achteruit door de huidige omstandigheden!

De week van Marita

Toch ben ik niet vanuit huis aan het werk maar werk ik vandaag op kantoor in Almelo. Aangezien 98% van mijn collega’s thuiswerkt, geeft dit een mooie kans om alles op kantoor eens grondig na te lopen en facilitaire zaken op te pakken. Mijn werkweek wisselt veel qua locatie in tegenstelling tot mijn collega’s. In de middag heb ik een afspraak met onze CEO Gijs en lopen we een ronde door het pand om te kijken waar we de werkplekken kunnen verbeteren of andere aanpassingen kunnen doorvoeren. Hopelijk hebben we veel punten afgerond tegen de tijd dat we weer mondjes maat naar het kantoor kunnen komen.

Bij Adwise is het heel belangrijk dat -zeker nu-, alles “gewoon” doorgaat waar mogelijk. Zo hebben we vanmiddag de interne lancering van onze kernwaarden. Door de groei van Adwise is het belangrijk om goed te blijven monitoren of de huidige kernwaarden nog wel aansluiten. Ik volg de presentatie van deze kernwaarden samen met mijn 100 collega’s via Zoom.

Dinsdag 

Vandaag werk ik vanuit huis. Mijn kantoor bevindt zich aan de eetkamertafel, mijn vriend (zzp’er in de online marketing) werkt ook thuis, maar dan vanaf zijn eigen kantoor. De koffie en lunchpauzes kunnen we wél samen houden, dit is wel een voordeel aan deze situatie.

De week van Marita

Bij Adwise ben ik onder andere verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes. Bel je Adwise? Grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt. Ook dit kan ik gewoon vanuit huis doen, op af en toe de bekende ‘’hallo, hoort u mij’’ gaat alles zonder problemen gewoon door. Vandaag heb ik ook diverse belletjes gepleegd met leveranciers om te zorgen dat voor een aantal klussen voor volgende week alles geregeld is.

De week van Marita

Woensdag

Woensdag is mijn vaste vrije dag. Normaal ben ik dan druk voor mijn eigen bedrijfje, een schoonheidssalon maar dat ligt nu door de maatregelen ook tijdelijk stil. Nu ben ik druk met het zaterdagavond entertainment voor de familie, zaterdagavond is tegenwoordig onze vaste online quiz avond en deze week ben ik de host ;-). 

Donderdag

Vandaag heb ik opnieuw een ‘kantoor-dag’. Er komen een aantal leveranciers langs voor het bespreken van offertes, opmeten van diverse zaken etc. Uiteraard alles met de richtlijnen van 1,5 meter in acht. Wat er precies wordt aangepakt houd ik nog even geheim. Er zullen namelijk ongetwijfeld ook collega’s meelezen.. De dag sluiten we af met de weekly update van het senior management via Zoom. Hiermee worden we op de hoogt gehouden over alle ontwikkelingen binnen en buiten het bedrijf in deze coronatijd.

De week van Marita

Vrijdag 

Vandaag ben ik weer aan de eetkamertafel in Eerbeek te vinden. Het is een dag waar veel diverse “regelklussen” voorbij komen. Zoals het versturen van jubileum cadeautjes voor onze medewerkers. Ook nu blijven we hier graag even bij stilstaan met een kleine attentie (zie foto). Verder komen verschillende offertes binnen die ik bespreek met mijn leidinggevende, help ik collega’s met wat facilitaire zaken en schrijf ik verjaardagskaarten. In plaats van met mijn collega’s een wijntje te drinken, pak ik samen met mijn quarantaine collega (lees:vriend) een vrijdagmiddag borrel in de zon en rond ik zo mijn week af!

De week van Marita

Ik ben blij dat het ook in deze tijden gewoon doorgaat bij Adwise. Ook al ziet mijn week er anders uit dan normaal, ik houd mijn afwisselende werkzaamheden. Leuk dat jullie mee hebben gekeken met mijn werkweek, ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn én dat ook blijven. Mocht je meer willen weten over mij of mijn functie? Neem dan gerust eens contact op. Grote kans dat je mij dan aan de telefoon krijgt, haha..

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

#1 Fullservice Digital Agency 2021