Challenge us
menu

De week van Digital Consultant Steven

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
De week van Steven

Steven is Digital Consultant Retail & Commerce bij Adwise. Als Digital Consultant inspireert, informeert en adviseert hij opdrachtgevers over de kansen in het digitale speelveld voor de retail & commerce branche. Steven neemt je graag mee tijdens zijn werkweek! Lees hij waar hij van dag tot dag mee bezig is geweest: van (inter)nationale klant afspraken tot opnames van Podcast Digital Brains.

Maandag

De maandag staat in het teken van voorbereiding voor de rest van de week. Meestal start ik de week op kantoor in Almelo en bekijk ik welke afspraken gepland staan en welke voorbereidingswerkzaamheden hierbij horen. Ik zie dat ik deze week verschillende afspraken heb staan, van een eerste kennismaking tot een strategie-presentatie. De middag gebruik ik om een voorstel uit te werken voor een nieuwe potentiële opdrachtgever, waar ik donderdag langs ga.

Maandag is ook de dag dat het meeste nieuws te lezen is, we hebben immers net het weekend achter de rug. De definitieve komst van Amazon en een bezoek aan Emerce Retail passeren de revue.

Dinsdag

Op dinsdag wordt afgetrapt met een salesoverleg met ons hele salesteam. Tijdens deze meeting delen we successen, voorstellen en ontwikkelingen in de markt met elkaar. Het houdt elkaar scherp en geeft inzicht in de teampresentatie waardoor iedereen op de hoogte van elkaar.

Steven Bodde Adwise

‘s Middags ga ik naar het Emerce Retail samen met één van mijn retailklanten. Het jaarlijks terugkerende een event met vooraanstaande sprekers en experts over trends en cases in digital disruptie in retail is een must om kennis en ontwikkelingen bij te houden.

Woensdag

Steven on the road day! Woensdag is vaak de dag waarop ik veel onderweg ben. Vaak start ik deze dag vroeg zodat ik voor de files uitrij en het maximale uit een dag kan halen. Vandaag heb ik een afspraak in Rotterdam met een grote winkelorganisatie in de meubelbranche. Het familiebedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid en is op zoek naar een vernieuwde strategie waarbij de grootste winst zit in de samenhang tussen de vele online winkels en het onlangs vernieuwde e-commerce platform.

Donderdag

Op naar het zuiden! Vandaag heb ik samen met mijn collega Marloes (Accountmanager) en Joris (Digital Strategist) een afspraak bij een nieuwe opdrachtgever, een grote internationale producent in bouwmaterialen. Wij hebben een nieuwe digitale strategie inclusief een meerjarenplan opgesteld en vandaag mogen wij deze presenteren. In de functie als Digital Consultant ben ik betrokken van het eerste contact tot oplevering van de strategie, waardoor iedereen van elkaar op de hoogte is. Hierna neemt een Accountmanager mijn rol over in samenwerking met specialisten die de strategie tot uitvoer brengen. 

Vrijdag

Vrijdags is mijn “Fiets naar je werkdag” en neem ik de tijd om interne afspraken te plannen, voorstellen uit te werken en de week af te ronden. Een frisse start van de na een tocht van minimaal een uur.

Ik schuif aan als specialist in digital commerce bij de opnames van onze podcast Digital Brains. Samen met de podcasts hosts Jeroen en Daan ga ik in gesprek over trends en innovaties binnen digital commerce. Hoe ziet de winkelstraat er over 5 jaar uit en wat verwachten we van omnichannel spelers? Benieuwd naar Podcast Digital Brains? Luister de podcast hier.

Podcast digital brains

In de middag werk ik voorstellen uit voor nieuwe potentiële opdrachten. Hierbij schuif ik vaak aan bij mijn collega’s die mijn voorstellen kracht bij kunnen zetten met (diepgaande) inhoudelijke kennis.

De dag wordt afgesloten met een maandborrel. Eén keer per maand delen wij intern klantcases, nieuwe innovaties of andere interessante insights om elkaar te inspireren. En natuurlijk sluiten we af met een gezamenlijke borrel voordat het weekend van start gaat, weliswaar met een 0,0% want er moet nog gefietst worden om naar huis te komen.

Maandborrel de week van Steven

Het leuke aan werken bij Adwise?

Je wordt continu uitgedaagd om samen met ambitieuze opdrachtgevers te gaan voor maximaal rendement. Ook de diversiteit in opdrachtgevers met uiteenlopende uitdagingen is fantastisch.

Meer weten over de collega’s van Steven?

Steven werkt natuurlijk niet alleen bij Adwise. Wil je weten wie al die leuke en gezellige collega’s van hem zijn? Lees meer over Adwise of bekijk het hele team van specialisten die een passie voor digital hebben. Mensen die de derde hersenhelft vormen van organisaties en enthousiast worden van het resultaat dat ze voor opdrachtgevers behalen. Wil jij collega van Steven worden? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

#1 Fullservice Digital Agency 2021