Corona-maatregelen: Adwise gaat 100% door, maar digital-only

Maatregelen bij Adwise omtrent het Coronavirus (COVID-19)

Bij Adwise zijn al enige tijd maatregelen ingevoerd m.b.t. de beperking van verspreiding van het Coronavirus. Met de uitgebreide maatregelen die aangekondigd zijn door het RIVM en onze regering hebben wij aanvullende maatregelen getroffen. Gezondheid en welzijn staat te allen tijde voorop. Alle Adwisers werken daarom vanaf nu thuis. De processen en systemen zijn hier volledig op ingericht. Adwise gaat daarom 100% door, maar digital-only.

De aanleiding van de maatregelen is natuurlijk verre van positief, maar het digitale tijdperk biedt ons de mogelijkheid om volledig remote te werken en deze manier van werken met collega’s, opdrachtgevers en partners te ervaren. 

Onze missie is om opdrachtgevers op een beslissende voorsprong te zetten. Organisaties te helpen met bestaansrecht en groei. Het Coronavirus en bijbehorende maatregelen hebben een direct effect op de economie en treffen veel sectoren, organisaties en ook onze opdrachtgevers. Samen doen wij er alles aan om businesses en het economische verkeer zo goed mogelijk overeind te houden. Daar waar mogelijk kijken we hoe we de huidige situatie voor onze opdrachtgevers kunnen ombuigen naar kansen voor nu of juist kansen die impact hebben voor als de Corona crisis achter de rug is. We streven ernaar dat bedrijven en organisaties hier minimaal even sterk uit komen.

Trainingen, opleidingen, expert talks
Al onze dienstverlening blijft doorgaan, maar dan volledig online. Fysieke trainingen, opleidingen en expert talks vinden plaats via digitale oplossingen als video-calls en webinars. Als deelnemer ontvang je hierover nadere toelichting. Wil je deelnemen aan één van de digitale trainingen, opleidingen of expert talks? De inschrijvingen gaan gewoon door. Zo ook de toelatingschecks door de subsidievertrekkers. Wellicht is het nu wel het juiste moment -door de tijd die beschikbaar is gekomen- om je in te schrijven voor één van onze opleidingen of trainingen van Adwise academy

Wij zijn gewoon bereikbaar
Wij zijn -net als anders- bereikbaar per telefoon, e-mail of social media. Dus heb je een vraag of uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op. 

Algemeen
Telefoon: 0546 - 80 74 80 (Almelo)
Telefoon: 030 - 20 80 290 (Utrecht)
E-mail: [email protected]

Support
E:  [email protected]
T:  0546 - 80 74 88

Gijs Westerbeek

Kunnen wij jou helpen met digitalisering?

Essentieel, zeker in deze tijden. Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..