Challenge us
menu

Bezoek Adwise op de Webwinkel Vakdagen

Adwise Webwinkel Vakdagen 2022

Dit event is inmiddels afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van alle Adwise events? Meld je dan onderaan aan voor onze nieuwsbrief.
Na twee jaar vinden de Webwinkel Vakdagen deze woensdag en donderdag weer fysiek plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Adwise is als full-service agency uiteraard ook aanwezig. Ons doel is om daar samen met jou te ontdekken hoe we je business het snelst en meest duurzaam kunnen laten groeien. Laat je in onze stand inspireren met prijswinnende cases, neem deel aan een sprekerssessie met viaBOVAG.nl, laat je adviseren over de groeikansen voor jouw organisatie en daag ons uit met jouw commerce vraagstuk.

 

Over de Webwinkel Vakdagen

Tijdens de Webwinkel Vakdagen draait het twee dagen lang om alles wat te maken heeft met de wereld van digital commerce. Het wordt een evenement boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en exposanten over de hele breedte van de digital commerce. Tickets voor de beurs zijn gratis!

In totaal staan er ruim 250 exposanten, vindt er voor ruim 100 uur aan lezingen over allerhande commerce onderwerpen plaats en kun je netwerken met duizenden mensen uit alle hoeken van het digitale speelveld. Al met al is het de ideale plek om nieuwe groeikansen te ontdekken voor jouw business.  

Hier vind je ons

In de wereld van commerce volgen nieuwe innovaties en veranderingen elkaar in rap tempo op. En dat brengt uitdagingen met zich mee. Hoe blijf ik relevant? Hoe kies ik de juiste kanalenmix? Hoe zorg ik dat mijn bezoekers beter converteren? Wat moet ik outsourcen of juist in-house houden? En welke tools, trends en ontwikkelingen zijn waardevol voor mijn organisatie? Precies met dat soort vraagstukken helpen wij je bij onze Adwise stand(208).

Onze consultants gaan met je in gesprek over jouw uitdagingen en vragen. Ook nemen ze je aan de hand van prijswinnende cases mee langs de meest interessante commerce-toepassingen, tools, trends en ontwikkelingen die jouw business verder helpen groeien. Het is ons doel om tijdens jouw bezoek aan onze stand samen de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van jouw business. 

 

Sprekerssessie met viaBOVAG.nl

Op woensdag 29 juni om 11.15 (lezingzaal 1) host onze SEO-specialist Shari met viaBOVAG.nl de sprekerssessie  'Hoe je door automatisering met  een beperkt budget exponentiële groei kunt realiseren in de automotive industrie'  waarin je ontdekt dat veel geld investeren niet nodig hoeft te zijn om enorme online successen te boeken als je slim omgaat met innovaties en automatisering.


 

Ontdek prijswinnende cases

Adwise zet al ruim 15 jaar commerce organisaties uit allerlei industrieën op een digitale voorsprong in hun markt. Door relevante innovaties te koppelen aan slimme processen die bijdragen aan bedrijfsdoelen, creëren we duurzame businessgroei. En ook jouw organisatie willen we daamee helpen.

Raak geïnspireerd in onze stand door award-winning cases te bekijken van onder meer deze opdrachtgevers. Je ontdekt hoe een samenwerking met Adwise eruit ziet, hoe we verschillende commerce vraagstukken hebben aangepakt en vooral: welke concrete resultaten we samen met onder andere SPAR, viaBOVAG.nl, Electro World en Thuisin & Aanhuise.nl hebben geboekt.  

Nog geen tickets? Bestel ze hier gratis

De Webwinkel Vakdagen zijn gratis te bezoeken! Heb je nog geen tickets? Geen zorgen, je kunt ze hier nog steeds bestellen. Zien we jou deze week op onze stand? De koffie staat in ieder geval klaar. 

 

Het werkplezier bij Adwise ervaren?

Laten we de mogelijkheden bespreken!.

Vacatures

Werken met plezier bij Adwise

#workwithus.

Marlies Noltes

Met welk commerce vraagstuk kunnen we je helpen?

Ik ga graag met je in gesprek!.

Ik ben Marlies, sales consultant bij Adwise

Neem contact op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

#1 Fullservice Digital Agency 2021