Challenge us
menu

Adwise wint twee European Search Awards: 'Cases zijn intrigerend en revolutionair'

European Search Awards 2024

De winnaars van de European Search Awards 2024 zijn bekengemaakt en met trots delen we dat we twee keer in de prijzen zijn gevallen. Zowel onze samenwerking met ShampooBars (Best low-budget campaign) als onze AI-gedreven SEO oplossing pAthwIse (Best AI Software Innovation) werden in Praag bekroond met een prestigieuze Europese prijs. 'De cases zijn innovatief, intrigerend en revolutionair', aldus de internationale vakjury.

Duurzaam ShampooBars opnieuw bekroond

De meeste verzorgingsproducten bestaan voor 80% uit water, waardoor deze vaak worden verpakt in grote plastic flessen die allemaal vervoerd moeten worden. ShampooBars biedt een milieuvriendelijk alternatief zónder plastic. Een ShampooBar bevat alleen de 20% aan werkende ingrediënten en gaat gemiddeld net zo lang mee als 3 plastic shampoo flessen.

''Een intrigerende aanpak met
krachtige doelen en resultaten  - 
ESA Jury''

Over de case
Samen met ShampooBars hebben we vanuit een klein budget een succesvolle multi-channel strategie ontworpen, waarin hyperpersonalisatie, innovatief datagebruik en slimme kanaalkeuzes de belangrijkste pijlers vormden. Door het aantal terugkerende bezoekers te laten toenemen en meer mensen te laten overstappen, werden onder meer honderdduizenden plastic flessen bespaard.

Na eerdere successen bij de Dutch Search Awards en Friends of Search is deze case nu ook op het internationale podium van de European Search Awards onderscheiden met een prijs. 

pAthwIse verkozen tot beste AI-oplossing

Ook bij de European Search Awards werd innovatief gebruik van AI volop in de spotlights gezet met een aantal nieuwe categorieën. Eén daarvan was 'Best AI software solution', waarin een bij Adwise' zelfontwikkelde SEO-oplossing werd verkozen tot winnaar.

''Deze tool is revolutionair
voor websitemigraties -
ESA Jury''

Over pAthwIse
Redirecting is een belangrijk onderdeel van een websitemigratie. Dit proces, dat we voor veel opdrachtgevers (met regelmaat) uitvoeren, is een tijdrovende en foutgevoelige procedure. Om daarop in te spelen, hebben we pAthwIse gebouwd, de eerste AI-gedreven semantische redirect tool ter wereld.

In een paar uur tijd matcht deze tool content van duizenden URL's, in welke taal dan ook en niet alleen op basis van exacte tekst of HTML-code, maar ook op basis van semantische context en verschillende terminologie. 

Dankzij pAthwIse profiteren onze opdrachtgevers bij websitemigraties van hoge matchingspercentages, een betere klantervaring, stijgingen in verkeer, hogere SEO-rankings, meer leads en minder afhankelijkheid van schaars beschikbare SEO-experts.

Over de European Search Awards

De European Search Awards is een initiatief van Don't Panic en bekroont het beste werk en de beste teams en agencies uit Europa op het gebied van SEO, PPC, software en content. Ieder jaar beoordeelt een internationale vakjury honderden entries, waarbij de beste inzendingen worden genomineerd. Hierbij wordt vooral gekeken naar innovatie, creativiteit en connectiviteit binnen het veranderende digitale landschap. 

Bekijk ons werk

Award-winning impact.

Adwise work Challenge us

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Marijn ten Bulte, Head of organic channels, helpt je graag!

Neem contact op

Heracles Almelo

Heracles Almelo

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Vandentop Tuinhout

Vandentop Tuinhout

Akeneo PIM implementatie

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24