Challenge us
menu

Adwise voor het zesde jaar op rij in de prijzen bij Dutch Search Awards!

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Dutch Search Awards 2021

Gistermiddag was het zover, de uitreiking van de Dutch Search Awards in Utrecht; hét Nederlandse search-industrie event. En wederom met succes voor Adwise, want voor het zesde opeenvolgende jaar gingen er awards mee naar huis. Samen met viaBOVAG.nl was er goud in de categorie beste SEO B2C campagne en met SPAR werd de award voor beste PPC lokale campagne gewonnen. En met als klap op de vuurpijl mochten we samen met SPAR ook nog de DSA Grote Prijs in ontvangst nemen

De Dutch Search Awards worden ieder jaar uitgereikt om excellentie op het gebied van Search Marketing in Nederland in de spotlights te zetten. Ingezonden cases worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit  onafhankelijke specialisten uit de branche. Het recordaantal van 15 nominaties dit jaar bevestigde al de kwaliteit van het werk wat al onze Adwisers samen met onze klanten het afgelopen jaar geleverd hebben. Een belangrijke erkenning waar wij als bureau enorm trots op zijn.

De uitreiking van de Dutch Search Awards zag er dit jaar net als vorig jaar anders uit dan normaal. Een select gezelschap mocht de awardshow live bijwonen in de Fabrique in Utrecht en de thuisblijvers konden het event digitaal volgen via een livestream. Daarom toverden we ook dit jaar onze (corona-proof) werk- en vergaderruimtes om tot feestelijke DSA-ruimtes met hapjes, drankjes, confetti en de livestream op groot scherm. Zo konden we er toch allemaal op een veilige manier bij zijn. 

De awards

Binnenkort delen we de cases.

Goud
- Beste PPC lokale campagne met SPAR Nederland
- Beste SEO B2C campagne met viaBOVAG.nl
- DSA Grote Prijs met SPAR Nederland

Zilver
- Beste Internationale campagne met Nedap

Brons
- Beste display campagne met Regio Nijmegen
- Beste Agency Large

Wordt jouw vraagstuk de volgende award-winning case?

Daag ons uit met jouw challenge.

Challenge us
Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24