Challenge us
menu

Adwise vier keer genomineerd voor de European Search Awards

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Adwise vier keer genomineerd voor de European Search Awards

Adwise is maar liefst vier keer genomineerd voor de European Search Awards 2020. De European Search Awards zetten excellentie in SEO, PPC, Digital & Content in Europa in de spotlights. Adwise is dit jaar genomineerd voor hun werk met Qredits, Heracles Almelo en Kees Smit Tuinmeubelen. De rode draad door de vier genomineerde cases is de slimme inzet van data science binnen search campagnes.

In de categorie ‘best use of search in finance’ en ‘best use of search in not for profit’ heeft Adwise nominaties in de wacht gesleept voor de data-gedreven strategie van Qredits. De combinatie van data science, het koppelen van het ecosysteem met Google Ads én het optimaal benutten van de verschillende mogelijkheden binnen Google Ads hebben gezorgd voor een groei van 48% in kredietaanvragen zonder extra mediabudget in te zetten.

Daarnaast is Adwise samen met Heracles Almelo genomineerd in de categorie ‘best use of social media in a search campaign’. Een campagne op het gebied van data, waar we niet alleen slimme campagnes met specifieke targeting zijn opgezet om de doelgroep te bereiken, maar waar ook personalisatie van de website wordt toegepast in deze omnichannel strategie. Dit resulteerde in een uplift van 4,1% in seizoenkaartverkopen en een mooie direct (seizoenkaarten) en indirecte omzetstijging (horeca).

Tenslotte heeft de social media campagne voor Kees Smit Tuinmeubelen de vierde nominatie opgeleverd in de categorie ‘best use of social media in a search campaign’. In samenwerking met het video-, en marketingteam van Kees Smit Tuinmeubelen is een campagne opgezet met optimale focus op segmentatie, targeting en positie in de customer journey. Voor verschillende groepen zijn maar liefst 35 verschillende commercials ontwikkeld, wat resulteerde in 83% hogere ad recall en een ROAS van 297% gemeten met slimme trackingpixels. Lees hier meer over de case

Op donderdag 3 september a.s. worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de ceremonie in Boekarest, Roemenië. Bekijk hier de complete shortlist van genomineerden. 

Volgende keer een nominatie met jouw campagne?

Kom vrijblijvend met ons in contact om te sparren over de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24