Challenge us
menu

Adwise maar liefst 8 x genomineerd voor de Dutch Search Awards 2020!

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Dutch Search Awards 2020
Foto: Dutch Search Awards 2019

Adwise is dit jaar maar liefst 8x genomineerd voor de Dutch Search Awards 2020: Hét Nederlandse search-industrie event. Alle cases zijn beoordeeld door de vakjury, bestaande uit 73 onafhankelijke specialisten uit de branche. Wij zijn trots dat Adwise samen met haar opdrachtgevers ook dit jaar in acht verschillende categorieën kans maakt op een award. Deze nominaties erkennen namelijk de prestaties van de beste Nederlandse marketing agencies in search- en digital. Naast de nominaties maakt Adwise voor de vierde keer op rij kans op de titel ‘Beste agency large’. In 2018 namen we deze titel vol trots in ontvangst. Gaat ons dat in 2020 opnieuw lukken? Jij kan ons daarbij helpen!

De Dutch Search Awards worden elk jaar uitgereikt om excellentie op het gebied van Search Marketing in Nederland in de spotlights te zetten. Vol spanning hebben wij deze week de bekendmakingen van alle nominaties gevolgd via de social media kanalen van de DSA. Dit jaar is een extra speciale editie, want de DSA bestaat vijf jaar. Er zijn 24 awards te vergeven in 18 verschillende categorieën.

Onze nominaties
Samen met maar liefst vijf verschillende opdrachtgevers is Adwise in de race voor een Dutch Search Award 2020:

 

Best agency large

Help jij ons met het winnen van de titel ‘Best agency large’? Adwise maakt samen met Happy Idiots en Merkle kans om ‘Best agency large’ te worden tijdens de Dutch Search Awards 2020. Jij kan ons daarbij helpen. Het publiek krijgt de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete bureau. Hoe je dat doet? Klik op deze link. Scrol naar beneden en kies in de categorie ‘Best agency large’ voor Adwise. Vul je mailadres in en stemmen maar!

Op naar de livestream

Normaal gesproken staan wij nu te springen om onze galajurken en 3-delige pakken met bijpassende stropdas weer van zolder te halen, om vervolgens samen af te reizen DeFabrique in Utrecht. Dit jaar kruipen we veilig en vol spanning met een glas bubbels en de DSA Goodiebox achter de livestream. Nét even anders, maar ook heel gezellig.

Adwise onderweg naar de Dutch Search Awards 2019

Namens heel Adwise feliciteren wij alle andere genomineerden voor de Dutch Search Awards 2020 en wensen wij iedereen alvast veel succes tijdens de uitreiking.

Donderdag 10 december a.s. worden de Dutch Search Awards 2020 uitgereikt tijdens de DSA livestream. Wij houden jullie op de hoogte.

Meer weten over de genomineerde cases?

Wij helpen je graag.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23