Challenge us
menu

Adwise is uitgeroepen tot Gold Partner van bol.com

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Adwise is uitgeroepen tot Gold Partner van bol.com

Bol.com heeft Adwise benoemd tot één van de zes Gold Partners. Dit geeft Adwise de mogelijkheid om verkooppartners van bol.com nog beter te ondersteunen.

Marketplaces als Bol.com zijn niet meer weg te denken uit het e-commerce landschap. Door de groeiende populariteit neemt ook het aantal dienstverleners toe die bedrijven helpen met verkopen via marketplaces. Bol.com wil ondernemers helpen bij de keuze voor een bureau. Om verkooppartners hierbij te helpen heeft bol.com besloten om dienstverlenende partijen te certificeren. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit en diensten die een bureau aanbiedt, denk aan: kennis, expertise en executiekracht. Hoe beter de dienstverlening op een bepaald netwerk of ecosysteem, hoe hoger de partnerstatus. Slechts zes van de dertien bureaus hebben het stempel ‘Goud’ ontvangen, waaronder Adwise.

Het is mooi om te zien dat onze visie op welke rol marketplaces hebben en krijgen binnen het e-commerce landschap aansluit bij de visie van bol.com. Het is een compliment dat een gerenommeerde partij als bol.com ons bekroond met deze gold certificering. Het stelt ons in staat om onze opdrachtgevers nu nog beter te bedienen, zodat zij optimaal profiteren van de voordelen van Bol.com als e-commerce kanaal. Wij hebben nu samen met onze opdrachtgevers direct toegang tot data over het gebruik en gedrag van het platform, beta-producten en mogen meedenken in de ontwikkeling van nieuwe innovaties” vertelt Thijs Wolbers, Director of Quality & Innovation bij Adwise.

De certificering is in eerste instantie een jaar geldig. Wij ontvangen geen kortingen of andere financiële kickbacks van bol.com. Wel hebben wij hierdoor direct toegang tot bèta-producten van bol.com en mogen we meedenken in de ontwikkeling van nieuwigheden. Toewijzing van het label vond plaats na presentaties aan medewerkers van bol.com.

Meer informatie vind je op: www.adwise.nl/marketplaces

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

#1 Fullservice Digital Agency 2021