Challenge us
menu

Adwise introduceert unieke werkplekoplossing dankzij Hush, Avocor en Google Workspace

Adwise X Hush

Tijdens de COVID-19 pandemie raakten thuiswerken en online vergaderen in no-time verankerd in onze manier van werken. Na de heropening van de maatschappij ruilden velen hun home office  weer in voor een werkplek op kantoor, maar dankzij alle praktische, economische en duurzame voordelen bleven digitale meetings een blijvertje. Dat zorgde onder meer vanwege het grote en snel groeiende Adwise personeelsbestand voor een uitdaging. Eén die intern innovatief werd opgelost dankzij de unieke integratie van Hush Pods, Avocor en Google Workspace.

Voor de pandemie werkten net als bij veel andere organisaties de meesten van onze Adwisers fulltime op kantoor met veel vergaderingen die face-to-face werden gehouden. Zowel tussen medewerkers onderling als met opdrachtgevers. De wereldwijde shutdown begin 2020 veranderde alles en werken op afstand werd snel het nieuwe normaal. 

Transitie naar hybride
Net als dat de omslag naar grotendeels en zelfs volledig thuiswerken vroeg om flink aanpassingsvermogen, bracht het einde van de lockdown weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Waar bij velen het aantal thuiswerkdagen snel afnam, bleef het aantal vergaderingen dat online werd uitgevoerd onverminderd hoog. Al snel ontstonden daardoor facilitaire obstakels zoals overboekte vergaderruimtes. 

Jeffrey Oelen, Workspace Manager bij Adwise, ging op zoek naar een innovatieve oplossing die de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer moest bewaken. ''Collega's waren gewend geraakt aan virtuele vergaderingen met een element van privacy. Met de teruggekeerde bedrijvigheid op kantoor merkte je dat dat soms zowel praktische- als focusproblemen opleverde.''
Mobiele vergaderpods
Tijdens zijn onderzoek ontdekte Jeffrey de serie akoestische vergaderpods van Hush Office. Hush pods zijn op maat gemaakte, geluiddichte afgesloten ruimtes die privacy en geluidsisolatie bieden en zo een rustige omgeving creëren voor productief werk en virtuele vergaderingen. De privacy booths zijn voorzien van een comfortabele bank en een ingebouwd bureau, verstelbare verlichting voor verschillende taken en omdat ze op wielen staan, kunnen ze door het kantoor worden verplaatst waar en wanneer gewenst.

Toch loste de komst van de Hushes niet de hele uitdaging op. Om virtuele vergaderingen en videoconferenties mogelijk te maken zou nu alsnog extra randapparatuur als camera's, microfoons en luidsprekers nodig zijn. Jeffrey ging op zoek naar het ontbrekende element voor een echte alles-in-één oplossing. 

Google meets Hush
"Ik was op bezoek bij het Google-kantoor in Brussel en zag de Google Meet Series One Desk 27 van Avocor in actie - toen wist ik dat ik het antwoord had gevonden," vertelt Jeffrey. "Ik was geïnspireerd - de Desk 27 heeft geen echte concurrenten en neemt een unieke plaats in op de markt. Hij heeft het perfecte formaat voor onze pods en biedt alle functionaliteiten die we willen; het is een krachtige samenwerkingstool voor virtuele vergaderingen, een desktopmonitor met touchscreen, een dockingstation voor laptops en een digitaal whiteboard in één - precies het alles-in-één apparaat waar we naar op zoek waren.

Met Google Workspace als Adwise' gekozen softwaresamenwerkingsplatform was het toevoegen van deze hardware een naadloos proces zonder extra training of oriëntatie. De apparaten maakten vanaf dag één echt een verschil en worden volop gebruikt.

Unieke oplossing
Naast de flitsende, visuele toevoeging die de met Adwise huiskleuren afgewerkte Hushes vormen voor het Adwise hoofkantoor, is de integratie met de Avocor hardware en Google Workspace software uniek. ''We zijn door Google zelf benaderd om meer te vertellen over onze innovatie oplossing'' lacht Jeffrey. 

Ik ben erg blij met hoe de Desk 27s hebben uitgepakt. Bij Adwise willen we dat onze werkruimte collega's en klanten blijft inspireren en potentiële nieuwe medewerkers die ons pand bezoeken enthousiast maakt. Met de toevoeging van de stijlvolle Hush-pods en Google Meet Series One Desk 27 van Avocor is dat precies wat we bereikt hebben. ” Jeffrey Oelen - Workspace Manager Adwise


Elk van de splinternieuwe Hush units in de Nieuwe Garage is inmiddels voorzien van een Desk 27. Dankzij alle al eerder genoemde bestaande Google Workspace-licenties, zijn de pods al snel uitgegroeid tot 'go-to' werkplek voor kleinere samenwerkingsbijeenkomsten en gericht werk zonder afleiding voor individuele medewerkers.

Jeffrey Oelen

Ook efficiënter werken met Google?

Jeffrey, Workspace Manager, helpt je graag.

Volg de training

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24