Challenge us
menu

Adwise en opdrachtgevers domineren ook nominatielijst Global Search Awards 2023

Global Search Awards 2023

Na de eerdere nominatieregen bij de European Search Awards, zijn ook bij de Global editie een recordaantal Adwise-samenwerkingen bekroond met een plaats op de shortlist. Samen met Voortman Steel Machinery, RRS, Prénatal, Heracles Almelo, Vandentop Tuinhout en Lucardi staan acht cases in evenveel categorieën op de nominatielijst. Daarnaast maakt Adwise zelf kans op de prestigieuze titel 'Best Global Large PPC Agency'. Op 12 juli vindt de uitreiking plaats in Parijs.

Overzicht nominaties

Over de hele breedte van het domein Digital Marketing beslissend zijn; ook binnen Search. Vanuit die missie werken we dagelijks samen met onze opdrachtgevers hard aan onderscheidende en innovatieve cases en projecten. De acht genomineerde samenwerkingen in acht verschillende categorieën bij de Global Search Awards 2023 is daar een nieuwe bevestiging van. Net als eerder dit jaar bij de European Search Awards shortlist lopen onze opdrachtgevers ook op het wereldwijde podium op Search-gebied vooraan. Het is na 2021 (1) en 2022 (7) het derde jaar met Global Search Awards nominaties op rij.

Een totaaloverzicht:

Oui. Oui. Paris!

Voor het eerst vindt de Global Search Awards uitreiking plaats als live event. Op 12 juli zal Parijs voor even worden omgedoopt tot Search capitale van de wereld. Vanuit het Élysée Monmartre middenin dé kunstenaarswijk van de Franse hoofdstad, mogen agencies van over de hele wereld zich met hun genomineerde zoekmachinekunststukjes opmaken voor de ontknoping van de Global Search Awards 2023.




Over de Global Search Awards

Elk jaar wordt het beste SEO-, PPC-, Digital- en contentwerk van agencies van over de hele wereld in de spotlights gezet tijdens de Global Search Awards. Een internationale jury van vakexpert beoordeelt ingezonden campagnes op projecten op allerlei aspecten, van concept tot implementatie en van gebruikerservaring tot winstgevendheid. De best beoordeelde cases, tools, agencies en talenten uit het vakgebied belanden op de nominatielijst voor een wereldwijde onderscheiding. Vandaag werden de nominaties bekend voor de editie van 2023.

Global Search Awards | Excellence in PPC, SEO & Content Marketing

Samenwerken aan award-winning cases?

Challenge us.

Davey, Adwise Head of SEA

Neem contact op
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23