Challenge us
menu

Adwise bij Shopping Today, bekijk de presentatie terug

Adwise bij Shopping Today 2023: Kijk de presentatie terug
Internationaal groeien in Europa

Op 12 oktober gingen de deuren van DeFabrique in Utrecht weer open voor het grootste e-commerce kennisevent van Nederland: Shopping Today. Meer dan 70 topsprekers namen je mee langs cruciale onderwerpen en industrieontwikkelingen als AI, Voice, webshopsoptimalisatie en customer experiences. Als ervaren Digital Commerce specialist was Adwise uiteraard ook aanwezig in de Domstad met een niet te missen kennissessie over Internationaal groeien in Europa. Bekijk hier de presentatie inclusief take-aways terug.

Bekijk hier de Adwise presentatie terug

 

Sessie Adwise

Internationaal groeien in Europa: van go-to-market plan tot volwaardige speler

Internationaal groeien met jouw bedrijf? Een geweldige stap, maar wat komt er allemaal kijken bij het betreden van een nieuwe markt? Tijdens deze sessie lieten we de succesvolle route-to-market van ShirtUp!, een internationale start-up, zien. 

In de sessie werd duidelijk wat de ins en outs van een succesvol way of work canvas zijn, hoe je een krachtig (internationaal) merk ontwikkelt, welke technische overwegingen je moet maken en hoe je AI succesvol integreert in je strategie. Ook de fundamentele keuzes van een performance strategie, zoals de balans vinden tussen branding en performance, kwam naar voren tijdens deze sessie. 

Kortom: een must-see als je internationaal wilt uitbreiden met jouw business.

Evelien Knippers - Adwise
Evelien Knippers is Account Director en Specialty Lead International Growth bij Adwise. Vanuit haar jarenlange ervaring en opgebouwde expertise met  verschillende markten en industrieën helpt en adviseert ze organisaties op strategisch niveau om hun business internationaal uit te breiden en succesvol nieuwe markten te betreden.
Daan Loohuis - Adwise
Daan is Head of Strategy bij Adwise. Hij helpt organisaties om de juiste business- & marketingstrategie te vormen, die te vertalen naar een werkbare planning en vandaar het proces van implementatie en optimalisatie te begeleiden. Zo helpt Daan op jaarbasis tientallen organisaties in zowel b2c/d2c als b2b markten.
Adwise AI Expert Talk

Sparsessie?

Laat het ons weten. .

Als Adwise willen wij onze opdrachtgevers graag op een beslissende voorsprong zetten door middel van slimme innovaties en creatieve oplossingen. Ben jij benieuwd of we ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We bieden je graag een vrijblijvende sparsessie aan. Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Aanmelden sparsessie

Meld je aan.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24