Challenge us
menu

Adwise bij Emerce E-Commerce Live! en Digital Marketing Live!

Adwise inspireert bij E-Commerce- en Digital Marketing Live!

Digital Marketing is constant in beweging. Dat maakt het lastig om te bepalen welke trends en ontwikkelingen nu relevant zijn voor jouw organisatie. Als Digital Agency en kennispartner vinden we het belangrijk om organisaties te inspireren en te helpen om de juiste digitale kansen te benutten. Laat je daarom deze week bij twee van de grootste Nederlandse kennisevents meenemen tijdens onze sessies en roundtables langs relevante thema's als Internationale groei, marketplaces, data en personalisatie.

Over E-Commerce Live! en Digital Marketing Live!

Twee dagen per jaar staat de Amsterdamse Beurs van Berlage in het teken van de grootste evenementen rondom e-commerce en digital marketing. Op 7 juni staat E-Commerce Live! op het programma, hét event voor professionals en beslissers in e-commerce.

Donderdag 8 juni barst vervolgens Digital Marketing Live! los, een hele dag in het teken van online marketing, advertising en interactieve media. Beide dagen worden er o.a. keynotes, roundtables en workshops gehouden over de laatste trends in digital. Met een totaal van 10 plenaire sessies en roundtables verdeeld over twee dagen is Adwise goed vertegenwoordigd. 

Adwise sessies

Tijdens de roundtables en plenaire sessies die we verzorgen bespreken we samen met onder meer Google diverse relevante thema's. Een overzicht:

Beide dagen (7+8 juni) 

 • Plenaire sessie Adwise & Google
  From local to global: 5 insights that help you master International expansion
  Wil je je bedrijf wereldwijd uitbreiden? Samen met het International Growth team van Google bespreken we de nieuwste wereldwijde trends en kansen. We behandelen verschillende onderwerpen, waaronder de impact van AI, branding versus performance en de cruciale beslissingen die betrokken zijn bij je toetredingsstrategie. Leer van het traject van een internationale scale-up en krijg waardevolle inzichten om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen op internationale schaal.

Adwise op Emerce E-commerce Live! (7 juni) 

 • Roundtable 1
  Hoe je met AI een winnende SEO strategie bouwt/maakt
  Hoe overtref je ambitieuze groeidoelen ondanks afnemende vraag, hevige concurrentie én minder budget? Ontdek hoe wij met behulp van generative-AI creatieve toepassingen bedenken om onze klanten keer op keer op voorsprong zetten. In deze roundtable nemen we je mee in onze meervoudig bekroonde AI cases
   
 • Roundtable 2
  Accelereer je marketplaces business met een data-gedreven aanpak
  De online customer journey van consumenten begint (én eindigt) steeds vaker op marketplaces. Verkopers krijgen steeds meer gegevens van marketplaces over transacties, gedrag en klanten. Inzichten die erg cruciaal zijn voor het optimaliseren van je marketplaces activiteiten; zowel on- als off-site. In deze roundtable ontdek je hoe je de winstgevendheid van je marketplace business optimaliseert door die data zo slim en optimaal mogelijk te gebruiken en toe te passen.
De sessies laten het full-service karakter van ons als agency goed zien. We inspireren klanten en potentiele opdrachtgevers om te innoveren zodat we samen groei realiseren.” Evelien Knippers - Account Director Adwise / Spreker Emerce

Adwise op Digital Marketing Live! (8 juni)

 • Roundtable 1
  Toekomstbestendige Marketing: First Party Data & Privacy Focus
  Ontdek de moderne data stack: wat is het en waarom is het belangrijk? Leer hoe je het opzet en maximale waarde kunt halen uit first party data. We laten je verschillende voorbeelden zien van activatie- en visualisatie tools. We bespreken ook het belang van privacy en beveiliging in een wereld waar third party data verdwijnt. Doe mee en ontdek hoe je optimaal gebruik kunt maken van je eigen data.

 • Roundtable 2
  De kracht van personalisatie in advertising op een schaalbare manier
  Stap in de wereld van gepersonaliseerde advertenties en ontdek het geheim achter het veroveren van de aandacht van je doelgroep. In deze inspirerende round-table sessie onthullen we hoe personalisatie jouw route naar succes kan zijn in een tijdperk van advertentie-overdaad. Verrijk je marketingstrategie door te leren hoe je op grote schaal gepersonaliseerde advertenties kunt inzetten op meerdere kanalen. Ontdek de kracht van personalisatie om jouw merk naar nieuwe hoogten te stuwen.

Meer weten over de precieze locaties en tijden? Check het volledige overzicht:

Adwise bij E-commerce Live!

Adwise bij Digital Marketing Live!

Ticket en Takeaways

Ook benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen en wil je Adwise bezoeken op E-Commerce- en Digital Marketing Live? Het is nog mogelijk om last-minute tickets te kopen! Bestel hier je tickets voor E-Commerce live! en Digital Marketing Live! Met een ticket heb je toegang tot alle strategische sessies, paneldiscussies, praktijkcases, roundtables en info lounge. We hopen je natuurlijk graag te zien bij een van de sessies van Adwise.

Ben je niet in de gelegenheid om de events fysiek bij te wonen maar wil je wél de belangrijkste takeaways van alle Adwise sessies ontvangen? Meld je dan aan via het formulier hieronder.   

Meld je aan voor de belangrijkste takeaways

Kennis en inspiratie direct in je mailbox.

Ga ook voor een digitale voorsprong

Challenge us.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24