Challenge us
menu

Adwise benoemd tot Channable Gold Partner 2019

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Digitale transformatie op basis van data, hoe doe je dat?

Vrijdag 5 juli 2019 is Adwise door Channable benoemd tot Gold Partner. Daarmee zijn wij onderdeel van een selecte groep partners, welke Channable succesvol inzet voor haar opdrachtgevers.

Deze erkenning hebben wij volgens Channable te danken aan het feit dat wij als digital agency alle opties binnen de tool gebruiken gebruiken en feedback geven over de tool om deze continu te verbeteren. Daarnaast hebben wij als agency onze klanten een eigen account toegewezen zodat wij samen met de klant in het account kunnen werken aan innovatieve oplossingen voor het voeren van de productfeeds en API koppelingen.

Channable Feedbased Advertising

Channable is de ultieme feed management tool. Het platform zorgt ervoor dat marketing agencies en online verkopers hun producten door kunnen sturen naar meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marketplaces. Met Channable kunnen wij als digital agency de productinformatie voor onze klanten gemakkelijk aanvullen, optimaliseren en filteren, om zodoende betere resultaten te behalen.

Meer weten over de mogelijkheden met Channable?

Wij helpen je graag om jouw feedbased advertising optimaal in te zetten.

Neem contact op
Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23