Challenge us
menu

Adwise aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2020

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Webwinkel Vakdagen 2020

Voor de 14e keer vindt het grootste digital commerce event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2020. Na 13 succesvolle edities en een recordaantal bezoekers van 12.715, volgt in 2020 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. De beurs is gratis te bezoeken, bestel hier je tickets. Wij zijn uiteraard (ook) aanwezig als commerce agency! Je vindt ons op standnummer 208.

Tijdens de Webwinkel Vakdagen staat het thema: digital commerce centraal. Digital commerce heeft de retailwereld behoorlijk opgeschud de afgelopen jaren. De grote webshops maken een stormachtige groei door, terwijl traditionele winkelketens het aantal klanten eerder zien dalen. Met de opkomst van voice, augmented reality en body data staat digital commerce aan het begin van een nieuwe fase. Wij geven je tijdens de Webwinkel Vakdagen vrijblijvend advies over een geïntegreerde aanpak voor optimaal resultaat. Dit doen we aan de hand van exclusieve insights uit verschillende award-winning cases.

Bezoek Adwise en ontvang award-winning insights

Wij geloven dat we businesses kunnen versnellen door slimmere verbindingen te leggen tussen mensen, technologie en processen. Hoe wij dit doen? Dit presenteren wij middels onze award-winning cases op onze stand. Ook kan je bij ons terecht voor een heerlijke selfiecino, vers bereid door onze eigen Barista! Hieronder zie je een plattegrond van de beurs, met daarin omkaderd waar Adwise staat (standnummer 208).
Natuurlijk staan wij hier niet alleen, ook onze commerce partners zijn aanwezig op dit event.

Maak ook kennis met onze partners

Je vindt onze partners bij de volgende standnummers:

  • Channable: 70
  • Copernica: 190
  • Datatrics: 259
  • Dealer4dealer: 60
  • Hipex: 263
  • Sooqr search: 237
  • Spotler: 191

Wil je verzekerd zijn van een afspraak met één van onze commerce professionals? Geef via onderstaand formulier alvast aan waar je over wilt sparren, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken op het event!

Verzekerd zijn van een afspraak?

Vul je gegevens in en één van onze commerce professionals neemt contact met je op.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23