Challenge us
menu

14 nominaties voor Adwise bij de Dutch Search Awards

Je bekijkt op dit moment een oudere story. De inhoud hiervan kan verouderd zijn. Bekijk hier onze laatste stories
Dutch Search Awards 2019

Adwise maakt dit jaar 14 keer kans op een Dutch Search Award. Een professionele vakjury, bestaande uit specialisten uit de branche, hebben de cases beoordeeld en de shortlist bekend gemaakt. De nominaties zijn behaald binnen 11 verschillende categorieën samen met maar liefst negen verschillende opdrachtgevers. Naast de nominaties binnen meerdere search categorieën maakt Adwise dit jaar opnieuw kans om de titel voor ‘Beste Agency Large’ te verdedigen!

De Dutch Search Award worden elk jaar uitgereikt om excellentie op het gebied van Search Marketing in Nederland in de spotlights te zetten. Een professionele vakjury beoordeelt cases die door agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software worden ingezonden.
Nominaties met uiteenlopende opdrachtgevers

Thijs Wolbers, [Director Quality & Innovation]. “Wauw, zoveel nominaties met verschillende en uiteenlopende opdrachtgevers zijn een ongekend mooie bevestiging van onze innovatieve en multichannel aanpak voor onze opdrachtgevers. Het laat zien dat we ons bezig houden met innovaties binnen het complete search landschap. Het is een eer om te zien dat de vakjury die bestaat uit specialisten afkomstig uit ons vakgebied de cases zo hoog beoordelen. Ik ben met recht trots op ons team en het vertrouwen van onze klanten!”

Samen met maar liefst negen verschillende opdrachtgevers is Adwise in de race voor een award: 

Opnieuw in de race voor Beste agency Large

Samen met DEPT, Greenhouse en Reprise is Adwise in de race voor 'Beste Agency Large'. In de categorieën Beste Agency mag het publiek meestemmen op de favoriete genomineerden. Help jij ons met winnen? Stemmen op Adwise kan hier. Ga naar in de categorie ‘Agencies & Professionals’ naar ‘Beste Agency Large’ en stem op Adwise!

Op donderdag 12 december a.s. worden de Dutch Search Awards uitgereikt in DeFabrique in Utrecht.

Meer weten over de genomineerde cases?

Wij helpen je graag.

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, trends, stories, events en veel meer direct in je mailbox..

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23