Challenge us
menu

Technische realisatie van websites/shops

Ontwikkelen van nieuwe websites en webshops

Nadat het concept van jouw website of webshop staat, komt het aan op de technische realisatie van de website. Hierin is Adwise al jaren gespecialiseerd. Ook partners voor wie het uitsluitend gaat om de realisatie van aangeleverde concepten weten ons te vinden. Dat komt omdat onze experts altijd de laatste ontwikkelingen volgen in hun vakgebied en daardoor optimaal kunnen helpen bij het bouwen van de website.

(X)HTML/CSS

Alle sites die Adwise bouwt in (X)HTML en CSS zijn conform de W3C webstandaarden. Uiteraard zijn ze ook helemaal geoptimaliseerd voor de zoekmachines. De sites worden compleet opgeleverd, inclusief krachtige en intuïtief werkende call to actions die de conversie bevorderen, eventuele mouse overs en SEO finetuning.

CMS/platform

De content management systemen en e-commerce platforms waar Adwise mee werkt zijn open source.

Het MODX CMS is betrouwbaar, maakt gebruik van bewezen techniek, is modulair uitbreidbaar en vooral ook zeer gebruiksvriendelijk. Dat is de reden dat MODX sterk in opkomst is. Adwise Internetmarketing maakt gebruik van het vernieuwde MODX Revolution CMS en is vanzelfsprekend MODX Professional partner.

Voor e-commerce is Magento onze eerste keus. Dit platform biedt uitgebreide functies voor e-commerce en heeft zich inmiddels al lang en breed bewezen qua techniek en gebruiksvriendelijkheid. Magento wordt het meest gebruikt voor e-commerce en is een echte nummer 1. Het biedt bovendien een overzichtelijk dashboard voor marketingmanagers, zodat zij alle data nauwlettend kunnen bijhouden. Kortom: een kwalitatief hoogstaand platform!

Websitestatistieken

Natuurlijk wil je weten hoe jouw website presteert. De bezoeker is immers de baas op je website, dus je wilt wel graag weten wat die van de website vindt. Om die reden verzorgt Adwise integratie van Google Analytics in de website. We leveren alles direct volledig meetbaar op, inclusief vooraf ingestelde meetfunnels en conversiedoelen. Naast deze volledig ingerichte basis voor meten en bijsturen kunnen we ook jouw medewerkers trainen op dit gebied. Een workshop Google Analytics voor gehele team is dan ook geen probleem. Meer over onze Google Analytics diensten.

Scrum

Nee, we spelen geen rugby met zijn allen, maar we passen wel de scrummethodiek toe bij de ontwikkeling en verbetering van websites. Dat doen we door stukje bij beetje in teams samen te werken aan specifieke onderdelen. We lossen zo blokkades op, brengen risico’s in kaart en verhogen de effectiviteit van de website. Het effect van voorschrijdend inzicht speelt hier een positieve rol. Voor jou als opdrachtgever is het overzichtelijk, want je weet zeker dat er minder overbodige functionaliteiten in de website komen, maar alleen wat er echt toe doet!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

#1 Fullservice Digital Agency 2021