Challenge us
menu

Magento webshop ontwikkeling

Nr.1 open source e-commerce platform

Om een gedegen keuze te maken voor het juiste e-commerce platform zijn je business ambities, de customer journey en de behoeftes van de beheerders en gebruikers leidend. Nadat dit helder is, zal Magento een mogelijke uitkomst zijn als geschikt e-commerce platform.

Magento is een zeer flexibel e-commerce platform die wereldwijd bekend staat als goede technische oplossing bij de realisatie van e-commerce business ambities. Magento biedt de garantie van wereldwijde doorontwikkeling door het grote aantal gebruikers. Het Magento pakket biedt een basis voor de realisatie van een e-commerce platform voor B2B en B2C, welke volledig uitgebreid kan worden met maatwerk wensen. Door de mogelijkheid van uitbreiding met maatwerk techniek past het platform vaak bij gewenste groeiambities.

Magento beschikt over een open source oplossing ‘Magento 2 open source’ en wordt continu doorontwikkeld binnen de Magento Community. Daarnaast is er een licentie gedreven pakket ‘magento Commerce’ die in de basis een uitgebreider functionaliteitenpakket aanbiedt. Adwise helpt graag om de juiste keuze te maken tussen deze 2 pakketten.

De voordelen van een Magento webshop:

  • Geschikt voor zowel B2B als B2C e-commerce activiteiten
  • Beschikt wereldwijd over een groot aantal gebruikers
  • Bezit geavanceerde marketingfuncties
  • Voorzien van een kwalitatieve API voor de integratie / het koppelen van externe systemen
  • Uitgebreide standaard functies voor e-commerce activiteiten
  • Uitgebreide ordermanagement functionaliteiten


Koppelingen

Om Magento aan te sluiten op al je e-commerce activiteiten voor gestroomlijnde processen, realiseren wij koppelingen met diverse systemen zoals:

  • ERP systemen 
  • PIM systemen 
  • Payment Service providers 
  • E-mailmarketing programma’s 

Onze kracht ligt in het realiseren van een zeer geïntegreerde e-commerce oplossing die volledig aansluit op de customer journey van je doelgroep. 

Werkwijze

Een e-commerce platform is pas succesvol als deze de e-commerce ambities binnen jouw organisatie waarborgt. Dit is alleen te realiseren als het duidelijk is wie de gebruikers (persona's) zijn en hoe hun klantreis eruit ziet. Daarnaast is het essentieel dat het platform optimaal aansluit op de volledige marketingstrategie. Om een e-commerce platform te realiseren die goed aansluit op je gebruikers, de klantreis en je marketingstrategie, werkt Adwise altijd met een multidisciplinair team. Dit is een team bestaande uit alle betrokken specialisten, van developers en marketeers tot aan UX consultants en digital strategists. 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

#1 Fullservice Digital Agency 2021