Demo aanvragen
menu

MODX website development

Met Adwise als implementatie partner.

MODX website development

Met Adwise als implementatie partner.

MODX volledig geïntegreerd in jouw martech landschap

Open source en agency onafhankelijk .

Als MODX professional partner is Adwise bewezen specialist in het implementeren van MODX als Content Management Systeem. Onze specialisten kennen het platform door en door en hebben meer dan 10 jaar ervaring met MODX implementaties bij organisaties uit allerlei sectoren. 

Met Adwise als implementatiepartner kies je voor een nauwe samenwerking waarbij we MODX volledig integreren naar jouw wensen en jij als klant uiteindelijk de volledige controle krijgt. Start met een demo en ervaar zo zelf de kwaliteit van MODX of vraag een offerte aan voor een MODX website project op maat. 

Junior Melgert
Onze specialisten staan voor je klaar Demo of offerte aanvragen
MODX website development

MODX als Content Management Systeem

Flexibiliteit voor de lange termijn.

De keuze voor MODX als CMS staat gelijk aan het kiezen voor creatieve vrijheid in de meest ultieme vorm. Het open source platform heeft geen standaard templates aan boord wat de mogelijkheden voor designers en ontwikkelaars letterlijk eindeloos maakt. Tel daar de eenvoudig opgebouwde techniek bij op en je hebt een flexibel CMS waar je onder andere websites mee kunt creëren voor de lange termijn. Ingericht volgens jouw logica en volledig op basis van jouw design.

“Wij hebben ons platform zo ingericht dat er qua creativiteit geen enkele beperkingen zijn. Op deze manier willen we ontwikkelaars in staat stellen om robuuste websites te bouwen die er precies zo uitzien als ze voor ogen hebben.”De makers van MODX

MODX Professional partner

Key features van MODX

Uitgelichte voordelen.

Uitgebreide rechten en instellingen

MODX' geavanceerde rechtensysteem maakt het mogelijk om heel nauwkeurig onderscheid aan te brengen in de mate van toegang die je beheerders wilt geven.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Het systeem is stabiel met updates die door de slim opgebouwde techniek altijd soepel kunnen worden doorgevoerd. Beveiligingsupdates worden bij sporadische veiligheidsrisico’s binnen een paar uur uitgebracht.

Eenvoudige meertaligheid

In MODX kun je in dezelfde beheeromgeving meerdere websites toevoegen. Naast verschillende taalvarianten kun je zo bijvoorbeeld ook andere themasites, blogs of webshops toevoegen.

Uitstekende SEO basis

Met sterke plugins, volledige controle over elk stukje code en de mogelijkheid om heldere instructies mee te geven over de plaats waar content wordt ingevoerd, biedt MODX alle mogelijkheden voor een SEO-technisch feilloze website.

Samenwerken met Adwise als MODX implementatie partner

De 6 voornaamste redenen waarom.

Samen met MODX zetten we jouw website op voorsprong en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien.

1. Ervaring

15 jaar aan kennis en expertise.

Vanaf onze oprichting zijn wij al bezig met website development. Dat is ruim 15 jaar aan ervaring, kennis en expertise. Vanuit onze multidisciplinaire aanpak haken verschillende specialisten aan om al deze kennis en expertise in te zetten voor jou als klant. Zo maken we, samen met jou, impact voor jouw organisatie.

2. Flexibiliteit

Jouw website als Zwitsers zakmes voor je marketeers.

Wij zien je website (en daarmee je CMS) als één van je belangrijkste performance kanalen. Vanaf al je andere kanalen stuur je hier verkeer naar toe. Het is daarom essentieel dat je website is uitgerust met alle functionaliteiten die je marketeers in staat stellen snel te kunnen schakelen op veranderingen in de markt. Zonder tussenkomst van een development bureau.

3. Ondersteuning

Wij staan 24/7 voor je klaar.

We hebben een support team met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Dit kan zelfs dag en nacht! Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

4. Betrokkenheid

Altijd een persoonlijke benadering.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 digital brains. Toch houden we bij elk project de benadering persoonlijk en de lijntjes kort. Zo streven we naar een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking.

5. Onafhankelijkheid

Wij geven jou de volledige controle.

Het is belangrijk dat jij als klant alles in de hand hebt. We werken open-source, waardoor je nooit ergens aan vast zit en wendbaar blijft. Zo motiveren wij onszelf om te blijven presteren en geven we jou als klant de vrijheid om altijd de keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

6. Innovatie

Constant doorontwikkelen.

Een website project is nooit af. Na livegang begint het eigenlijk pas echt. Door constante doorontwikkeling op basis van data en resultaten helpen wij je website elke dag een stukje beter te maken dan de dag ervoor.

Het Adwise CMS proces

Onze aanpak.

Define

In de define fase bepalen we de scoping van je website qua content, design en functionaliteit. Hierbij geven we concreet advies over wat wel/niet nodig is om je website doelen te halen.

Design

In deze fase creëren we de eerste designs vanuit de volgende uitgangspunten : premium brand, consistentie en gereed voor uitbreiding. Hierbij werken we in sprints en co-creatie. Jij als klant weet namelijk het beste wat je merk moet communiceren en wat on-brand is.

Develop

In de develop fase wordt de website technisch gerealiseerd. We bouwen in MODX de structuur op van je website waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken.

Grow

De grow fase vindt plaats na de lancering van de website. Hier vindt de overdracht naar jouw web / marketing team plaats. We trainen jouw medewerkers bovendien in het gebruik van MODX als CMS. Zo krijg jij als klant uiteindelijk de controle over het beheren van je website. We onderhouden daarnaast je website op technisch vlak en als CRO specialist behoort ook conversie optimalisatie tot de mogelijkheden.

MODX website development

Dit zeggen onze specialisten

"Een website en daarmee het CMS, zou het Zwitserse zakmes moeten zijn van de marketeer. Het moet ze in staat stellen om snel te kunnen schakelen op veranderingen in de markt. Zonder tussenkomst van een development bureau."

Junior Melgert - Operations manager Technology & Development / Head of Development

Aan de slag met MODX

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van MODX

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Aan de slag met MODX

Start met een demo of vraag een offerte aan .

 
Ervaar de kwaliteit van MODX

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag een demo aan

Ervaar de kwaliteit van MODX.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23