Challenge us
menu

MODX CMS

Zeer gebruiksvriendelijk

Content Management Systeem.

Als het gaat om de technische realisatie van websites, maakt Adwise onder andere gebruik van het open source MODX CMS. Daarmee kun je zelf de content van de website eenvoudig beheren. Al sinds 2010 bieden wij het vernieuwde MODX Revolution CMS, waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst. De Revolution-versie van MODX is een van de meest gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen en is bovendien erg goed te optimaliseren voor zoekmachine optimalisatie (SEO). MODX Revolution CMS is geschikt voor alle soorten (mobiele) websites, webshops of intranets.

De voordelen van MODX Revolution CMS

Veiligheid staat voorop
De complete architectuur van MODX Revolution CMS is gebaseerd op veiligheid van de data. De website zal dus niet zomaar ten prooi vallen aan ongewenste indringers.

Totale creatieve vrijheid
Hoe je het ook wilt dat de website eruit ziet, met MODX Revolution CMS kan het. De techniek staat in dienst van jouw creatieve visie. Zonder beperkingen, zonder compromissen.

Ideaal voor zoekmachine optimalisatie (SEO)
Omdat je in MODX Revolution CMS precies kunt bepalen welke code er als output wordt gegenereerd, is de website helemaal optimaal gebouwd voor de zoekmachines.

Zeer geschikt voor meertalige websites
Heb je een website in meerdere talen? Door de unieke manier waarop MODX Revolution CMS is opgezet, kun je heel eenvoudig de grote lijnen overal hetzelfde houden, terwijl je net zo gemakkelijk kleine verschillen op lokaal niveau kunt aanpassen.


Adwise is jouw MODX Skilled web professional!

Wil je ook een succesvolle website opzetten en beheren met MODX Revolution CMS? Adwise is officieel MODX Skilled web professional en staat dus garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze internetmarketing adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zelf ervaren? Vraag een gratis demo aan!

 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23