Demo aanvragen
menu

Craft website development

Met Adwise als implementatie partner.

Craft website development

Met Adwise als implementatie partner.

Craft volledig geïntegreerd in jouw martech landschap

Open source en agency onafhankelijk .

Als full-service agency voert Adwise al meer dan 10 jaar CMS projecten uit van Craft voor klanten uit alle sectoren. Implementaties van Craft worden door ons altijd multidisciplinair uitgevoerd met ervaren specialisten die het systeem door en door kennen. Samen met jou als opdrachtgever zorgen we voor een soepele migratie naar Craft, waarbij we het CMS volledig integreren in jouw bestaande Martech landschap. 

Wij werken altijd open source, zodat jij als klant nergens aan vast zit en zelf de controle houdt over een volledig naar jouw wensen ingerichte Craft website. Start met een demo en ervaar zo zelf de kwaliteit van Craft of vraag een offerte aan voor een Craft website project op maat. 

Junior Melgert
Met één van onze specialisten Demo aanvragen
Craft website development

Craft als Content Management Systeem

Altijd beheerder en bezoeker tegelijk.

Alles bij Craft draait om relevantie. Door middel van bouwblokken in plaats van standaard templates gebruik je als ontwikkelaar alleen wat jij nodig hebt bij het construeren van je website. Hierbij neemt content een centrale plaats in. Binnen pagina’s kan met verschillende entry types worden gewerkt, waarbij ontwerpen om de verschillende contentblokken heen worden ontwikkeld. Met de live preview functie kun je bovendien meteen zien hoe aanpassingen eruit zien terwijl je nog bezig bent. Zo ben je altijd in beheer van én op bezoek op je website.

“Craft richt zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het heeft daarom met name goede kansen bij agencies die een kwalitatief hoge standaard hebben. Voor een website die goed is doordacht en vanaf de grond wordt opgebouwd, is dit een goede keuze.”Emerce over Craft

Key features van Craft

Uitgelichte voordelen.

Matrix Fields

Als beheerder kun je in Craft zelf contentblokken aan- en opmaken. Hierbij zijn opmaakcodes niet nodig. Met Matrix Fields kun je eenvoudig eigen pagina’s indelen en opmaken zonder daarbij afbreuk te doen aan het design.

Plug-in vriendelijk

Het Craft CMS is zo ontwikkeld dat eenvoudig plug-ins kunnen worden geïntegreerd. De keuze uit plug-ins is bovendien enorm. Van betalingsmethoden en BTW tarieven tot verzending en e-mail flows; voor het totale winkel proces is een koppeling mogelijk.

Administratief dashboard

Binnen het Craft CMS heb je als auteur of editor toegang tot een administratief dashboard. Het dashboard kenmerkt zich door de eenvoudige interface en is volledig responsive, waardoor het ook vanaf smartphone of tablet makkelijk toegankelijk is. Hierdoor kun je overal en altijd eenvoudig aanpassingen doen aan je website.

Rich content model

Het inhoudsmodel van Craft is volledig op de publisher georiënteerd. De backend bevat secties en items. Deze secties zijn er in drie varianten : singles, kanalen en structuren. Dit geeft je de mogelijkheid om pagina’s te categoriseren, te koppelen en een duidelijke web structuur te creëren. Elke invoer heeft uitgebreide inhouds- en status details.

Samenwerken met Adwise als Craft implementatie partner

De 6 voornaamste redenen waarom.

Samen met Craft zetten we jouw website op voorsprong en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien. Samenwerken tijdens een web development project doen we vanuit 6 bouwstenen die horen bij een betrouwbare implementatie partner.

1. Ervaring

15 jaar aan kennis en expertise.

Vanaf onze oprichting zijn wij al bezig met website development. Dat is ruim 15 jaar aan ervaring, kennis en expertise. Vanuit onze multidisciplinaire aanpak haken verschillende specialisten aan om al deze kennis en expertise in te zetten voor jou als klant. Zo maken we, samen met jou, impact voor jouw organisatie.

2. Flexibiliteit

Jouw website als Zwitsers zakmes voor je marketeers.

Wij zien je website (en daarmee je CMS) als één van je belangrijkste performance kanalen. Vanaf al je andere kanalen stuur je hier verkeer naar toe. Het is daarom essentieel dat je website is uitgerust met alle functionaliteiten die je marketeers in staat stellen snel te kunnen schakelen op veranderingen in de markt. Zonder tussenkomst van een development bureau.

3. Ondersteuning

Wij staan 24/7 voor je klaar.

We hebben een support team met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Dit kan zelfs dag en nacht! Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

4. Betrokkenheid

Altijd een persoonlijke benadering.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 digital brains. Toch houden we bij elk project de benadering persoonlijk en de lijntjes kort. Zo streven we naar een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking.

5. Onafhankelijkheid

Wij geven jou de volledige controle.

Het is belangrijk dat jij als klant alles in de hand hebt. We werken open-source, waardoor je nooit ergens aan vast zit en wendbaar blijft. Zo motiveren wij onszelf om te blijven presteren en geven we jou als klant de vrijheid om altijd de keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

6. Innovatie

Constant doorontwikkelen.

Een website project is nooit af. Na livegang begint het eigenlijk pas echt. Door constante doorontwikkeling op basis van data en resultaten helpen wij je website elke dag een stukje beter te maken dan de dag ervoor.

Het Adwise CMS proces

Onze aanpak.

Define

In de define fase bepalen we de scoping van je website qua content, design en functionaliteit. Hierbij geven we concreet advies over wat wel/niet nodig is om je website doelen te halen.

Design

In deze fase creëren we de eerste designs vanuit de volgende uitgangspunten : premium brand, consistentie en gereed voor uitbreiding. Hierbij werken we in sprints en co-creatie. Jij als klant weet namelijk het beste wat je merk moet communiceren en wat on-brand is.

Develop

In de develop fase wordt de website technisch gerealiseerd. We bouwen in Craft de structuur op van je website waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken.

Grow

De grow fase vindt plaats na de lancering van de website. Hier vindt de overdracht naar jouw web / marketing team plaats. We trainen jouw medewerkers bovendien in het gebruik van Craft als CMS. Zo krijg jij als klant uiteindelijk de controle over het beheren van je website. We onderhouden daarnaast je website op technisch vlak en als CRO specialist behoort ook conversie optimalisatie tot de mogelijkheden.

Craft website development

Dit zeggen onze specialisten

"Iedere organisatie wil dat hun website wordt ontworpen en ontwikkeld door een agency die zowel het merk als de klant echt begrijpt. Daarom bent je bij Adwise aan het juiste adres."

Daniel Lefers -  Senior Technical Architect / Product Owner

Aan de slag met Craft

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van Craft

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Aan de slag met Craft

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van Craft

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag een demo aan

Ervaar de kwaliteit van Craft.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23