Challenge us
menu

Recruitment technology

Innovatie in werving door de kracht van geavanceerde technologie.

Recruitment technology

Innovatie in werving door de kracht van geavanceerde technologie.

Naadloze candidate journey

Voor een interactief recruitment proces.

Succesvol werven begint met een professionele en onderscheidende recruitment website. De beste recruitment platformen zijn geschikt voor mobile, gebruiksvriendelijk en gefundeerd op de juiste technieken. Maar dan ben je er nog niet. Een pakkend recruitmentconcept en triggerende content zijn key voor een naadloze candidate journey. Scherpe teksten, aansprekend fotomateriaal, een opvallende banner of een gave video. Van recruitment websites, jobboard, Facebookpagina, recruitment app, employer branding video tot een vacaturetekst of een wervingscampagne via Google of social media: er moet sprake zijn van een professionele eenheid.

Het totale plaatje moet kloppen en passen bij jouw organisatie. Dan versterken de uitingen elkaar en bereik je op effectieve wijze jouw doelgroep. Hiervoor is het in de village of tools cruciaal om gebruik te maken van de juiste systemen en deze op een slimme manier met elkaar te koppelen.

De next step is het meetbaar maken van de gehele candidate journey. Door de juiste integraties, koppelingen en recruitment systemen heb je alle data voorhanden, zodat de marketing 100% effectief kan worden bijgestuurd. Alles om de cost-per-hire te minimaliseren en de impact op je organisatie te optimaliseren.

We helpen je graag verder Neem contact op

Dilemma's

in Recruitment Technology.

Dilemma's

in Recruitment Technology.

Hoe verkort je de tijd die wordt besteed aan het screenen van kandidaten?
Challenge us

Dilemma's

in Recruitment Technology.

Dilemma's

in Recruitment Technology.

Hoe verbeter je de wervingskwaliteit?
Challenge us

Kansen door nieuwe technologieën

Voor de perfecte candidate journey.

Onze vakspecialisten hebben ruime ervaring in digital development en marketing. Bij alles wat we bedenken en ontwikkelen gaan we uit van je business doelstellingen. We houden niet alleen rekening met de identiteit van je organisatie en de doelgroep, maar bijvoorbeeld ook met de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en laadsnelheden van alle media die je in wilt zetten.

Technologie is essentieel om de perfecte candidate journey te faciliteren. Denk bijvoorbeeld aan de toetreding van AI en ML in de wereld van recruitment. Matching en selectie kan vergaand worden geautomatiseerd. Bots die praten met kandidaten en selecties die geautomatiseerd worden gemaakt op basis van diepgaand analyses. Afwijzen en selecteren wordt bijna zonder tussenkomst van mensen uitgevoerd. Hoe ga jij binnen je recruitment proces om met deze technieken? Wij helpen je graag om naast de automatisering de juiste persoonlijke ervaring te creëren. Alles zodat jij de juiste kandidaten verwelkomt als medewerkers.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Van werken bij websites tot chatbots.

Werken bij websites

Wij beheersen ieder CMS. Van maatwerk tot kant-en-klare (low code / zero code) tools als Recrutee en Homerun.

Koppeling en integraties

Binnen het technologie landschap maken we 100+ koppelingen mogelijk. Denk aan RPA tools, CRM, ERP, Google en vacature websites.

ATS Systemen

We selecteren, configureren en implementeren ATS systemen en trainen jouw recruiters.

Cutting Edge oplossingen

We passen voice, chatbots of Machine Learning en AI toe in recruitment.

Selectie en implementatie

Van recruitment technologie.

Welke tools en recruitment technologieën kies je in de village of tools? Hoe verbind je ze met elkaar? En hoe zorg je dat er een efficiënt landschap ontstaat waar data beheerst wordt en weer ingezet kan worden? Een antwoord op deze vragen is cruciaal om als recruitment specialist in de gehele candidate journey 100% in control te zijn.

Adwise beheerst het landschap én is als industrie specialist in staat om samen met jou de juiste technologie en tools te selecteren om samen een efficiënt landschap te creëren. Adwise ontwerpt, selecteert, configureert en ontwikkelt. Van technologie om de doelgroep te bereiken tot recruitmentprocessen, selectieprocessen en efficiëntere onboarding. We automatiseren en digitaliseren, waarbij data slim gebruikt wordt voor de juiste insights en optimalisatie. Techniek is in het gehele proces ondersteunend aan een world-class candidate journey.

Insights en Personalisatie

Data & intelligence.

De gehele candidate journey meetbaar maken en daarop acteren aan de hand van realtime dashboards. Met Adwise is je recruitment marketing optimaal ingericht en heb je direct alle inzichten voor handen. Op die manier stuur je je marketing optimaal bij. Data is cruciaal; we zetten data warehousing in, structureren data en beheren data management platforms. Alles om aan de hand van data slimme dingen te doen. Denk aan automatisering, algoritmisering middels Machine Learning en AI, maar ook aan personalisatie van recruitment-marketingcampagnes. Dankzij een hypergepersonaliseerde ervaring bereiken we de juiste kandidaat op het juiste moment met de juiste boodschap. En daar waar de candidate journey start zorg personalisatie ervoor dat de vervolg touchpoints en boodschappen gepersonaliseerd worden. Op die manier bied je iedere kandidaat die geweldige experience.

Partners in recruitment technologie

Technology & Development specialists

Onze technische denkers en doeners.

Koen Kranenberg Director Disruption & Innovation (CDO)
Junior Melgert Operations manager Technology & Development / Head of Development
Jordi Nijland Senior Web Developer
Sebastiaan Langeveld
Sebastiaan Langeveld Software Engineer
Jeroen Severein Senior Software Engineer / Team Lead Software Engineering
Nisa te Kiefte Support Engineer
Emie Hilbelink Web Developer
Laurens Averesch
Laurens Averesch Consultant Development & Technology
Ronald Exterkate Lead Software Engineer
Noah Pluimers Software Engineer
Kjel Ottema
Kjel Ottema Software Engineer
Kyon Kisters
Kyon Kisters Junior Support Engineer
Eelko Sterk Lead Web Developer
Harry van Rees Senior Software Engineer
Jeroen Balk Senior Software Engineer

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24