Challenge us
menu

Mobiele website ontwikkeling

Jouw website speciaal afgestemd op mobiel gebruik

De mobiele revolutie is een feit: steeds meer mensen bekijken websites via hun smartphone. Om hen optimaal van dienst te kunnen zijn, kan Adwise een mobiele website ontwikkelen. Dit is een versie van jouw bestaande website die helemaal is toegespitst op bezoekers die gebruik maken van mobiel internet. De gebruiksvriendelijkheid stijgt met sprongen dankzij een mobiele website en je begrijpt dat ook de conversie er behoorlijk op vooruit gaat!

De voordelen van een mobiele website:

  • Je bedient de stijgende groep mobiele internetters optimaal
  • Jouw mobiele website is zeer gebruiksvriendelijk
  • De conversie stijgt aanzienlijk


Adwise is jouw specialist in mobiele websites

Wordt je huidige website al goed weergegeven op smartphones? Dat is mooi! Echter zullen gebruikers over het algemeen andere doelen hebben bij het mobiel bezoeken van jouw website. Ook zal de gebruikerservaring niet optimaal zijn omdat het visual design vaak is gebaseerd op weergave op monitoren en niet voor kleine smartphone beeldschermen.

Doordat wij veel ervaring hebben in het ontwikkelen van mobiele websites kunnen wij jou goed helpen. Adwise bepaalt samen met jou hoe de mobiele website eruit komt te zien en welke onderdelen al dan niet op de voorgrond worden geplaatst. Na oplevering van de mobiele website volgen wij de statistieken ervan op de voet. We meten het succes, sturen bij en optimaliseren. Onze kennis en expertise helpt jou verder!

Adwise helpt je aan een succesvolle mobiele website

Wil je ook een succesvolle mobiele website? Ook als je een iPhone/iPad app of een Android app wilt laten ontwikkelen, bent je bij ons aan het juiste adres.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23