Demo aanvragen
menu

Shopware webshop development

Met Adwise als implementatie partner.

Shopware webshop development

Met Adwise als implementatie partner.

Shopware volledig geïntegreerd in jouw martech landschap

Open source en agency onafhankelijk .

Als gecertificeerd Shopware partner is Adwise bewezen specialist in het implementeren van Shopware als Content Management Systeem. We hebben al ruim 10 jaar ervaring met Shopware projecten voor organisaties uit allerlei sectoren. 

Of je nou een webshop, social platform of marketplace wilt; onze specialisten richten je Shopware platform volledig in op basis van jouw wensen en organisatie doelen. Zo openen we nieuwe markten voor je en zorgen we er samen voor dat jouw online business grensoverschrijdend kan groeien. Vraag een demo aan en ervaar zelf de kwaliteit van Shopware.

Junior Melgert
Onze specialisten staan voor je klaar Vraag een 1 op 1 Shopware demo aan
Shopware webshop development

Shopware als Content Management Systeem

Creëer een ultieme digitale flagship store.

Met de keuze voor Shopware als e-commerce platform krijg je alle middelen aangereikt voor het creëren van de ultieme online klantervaring. Op basis van software die is ontwikkeld door eigen gebruikers, voldoet Shopware aan de hoogste eisen op het gebied van design en technologie. Het open source platform streeft met haar nieuwste Shopware 6 release naar een webwinkel-ervaring die nauwelijks mag onderdoen voor een bezoek aan een winkelcentrum. Je kunt alle content en productpagina’s volledig aanpassen aan de wensen van jouw doelgroep(en). Zonder verdere tussenkomst van een tech partner.

“Ons platform is beschikbaar in diverse varianten, ontworpen om organisaties in verschillende stadia van hun ontwikkeling te ondersteunen. Van startups tot complexe organisaties.’”de makers van Shopware

Shopware professional partner

Key features van Shopware

Uitgelichte voordelen.

Shopping worlds

Met Shopping Worlds krijg je in de backend omgeving de mogelijkheid om verschillende winkel impresses te ontwerpen. Hierdoor geef je prachtig vorm aan je webshop met beeldmateriaal van hoge kwaliteit, waardevolle content en in het oog springende landingspagina’s. Met Shopping Worlds creëer je een levendige winkel ervaring.

Storytelling

Online shoppen is meer dan alleen producten kopen; de winkel ervaring is minstens zo belangrijk. Met storytelling voegt Shopware de dimensie van emotie toe aan de digitale winkelbeleving. Op basis van persoonlijke feedback van klanten kunnen producten worden gepresenteerd en afgestemd op basis van hun ervaring en stemming.

Product streams

Shopware biedt de mogelijkheid om specifieke product selecties in de schijnwerpers te zetten in je webshop. In de beheeromgeving kun je producten indelen in groepen op basis van bijvoorbeeld prijs, categorie of fabrikant. Deze worden vervolgens op specifieke categorie of -productdetailpagina’s weergegeven om de aandacht van jouw bezoekers te trekken.

Digital publishing

Met digital publishing elementen kun je attractieve banners ontwerpen in de Shopware backend omgeving. Je kunt allerlei responsive elementen zoals afbeeldingen, (meertalige) tekst en knoppen toevoegen die eenvoudig te combineren zijn met Shopping World Storytelling. Ook deze functie voegt emotie en beleving toe aan de online winkel ervaring.

Samenwerken met Adwise als Shopware implementatie partner

De 6 voornaamste redenen waarom.

Samen met Shopware zetten we jouw e-commerce platform op voorsprong en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien. Samenwerken tijdens een web development project doen we vanuit 6 bouwstenen die horen bij een betrouwbare implementatie partner.

1. Ervaring

15 jaar aan kennis en expertise.

Vanaf onze oprichting zijn wij al bezig met CMS development. Dat is ruim 15 jaar aan ervaring, kennis en expertise. Vanuit onze multidisciplinaire aanpak haken verschillende specialisten aan om al deze kennis en expertise in te zetten voor jou als klant. Zo maken we, samen met jou, impact voor jouw organisatie.

2. Flexibiliteit

Jouw e-commerce platform als Zwitsers zakmes voor je marketeers.

Wij zien je e-commerce platform (en daarmee je CMS) als één van je belangrijkste performance kanalen. Vanaf al je andere kanalen stuur je hier verkeer naar toe. Het is daarom essentieel dat deze is uitgerust met alle functionaliteiten die je marketeers in staat stellen snel te kunnen schakelen op veranderingen in de markt. Zonder tussenkomst van een development bureau.

3. Ondersteuning

Wij staan 24/7 voor je klaar.

We hebben een support team met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Dit kan zelfs dag en nacht! Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

4. Betrokkenheid

Altijd een persoonlijke benadering.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 digital brains. Toch houden we bij elk project de benadering persoonlijk en de lijntjes kort. Zo streven we naar een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking.

5. Onafhankelijkheid

Wij geven jou de volledige controle.

Het is belangrijk dat jij als klant alles in de hand hebt. We werken open-source, waardoor je nooit ergens aan vast zit en wendbaar blijft. Zo motiveren wij onszelf om te blijven presteren en geven we jou als klant de vrijheid om altijd de keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

6. Innovatie

Constant doorontwikkelen.

Een Shopware project is nooit af. Na livegang begint het eigenlijk pas echt. Door constante doorontwikkeling op basis van data en resultaten helpen wij je platform elke dag een stukje beter te maken dan de dag ervoor.

Het Adwise webshop proces

Onze aanpak.

Define

In de define fase bepalen we de scoping van je e-commerce platform qua content, design en functionaliteit. Hierbij geven we concreet advies over wat wel/niet nodig is om je website doelen te halen.

Design

In deze fase creëren we de eerste designs vanuit de volgende uitgangspunten : premium brand, consistentie en gereed voor uitbreiding. Hierbij werken we in sprints en co-creatie. Jij als klant weet namelijk het beste wat je merk moet communiceren en wat on-brand is.

Develop

In de develop fase wordt je e-commerce platform technisch gerealiseerd. We bouwen in Shopware de structuur op van je webshop, marketplace of social platform waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken.

Grow

De grow fase vindt plaats na de lancering van je platform. Hier vindt de overdracht naar jouw web / marketing team plaats. We trainen jouw medewerkers bovendien in het gebruik van Shopware als CMS. Zo krijg jij als klant uiteindelijk de controle over het beheren van je webshop, marketplace of social platform. Daarnaast voeren we onderhoud uit op technisch vlak en als CRO specialist behoort ook conversie optimalisatie tot de mogelijkheden.

Shopware webshop development

Dit zeggen onze specialisten

"We besteden altijd extra aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. De focus ligt op een zinvolle, relevante en plezierige ervaring voor alle website bezoekers."

Junior Melgert - Operations manager Technology & Development / Head of Development

Aan de slag met Shopware

Start met een demo of vraag een offerte aan .

 
Ervaar de kwaliteit van Shopware

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een webshop project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Aan de slag met Shopware

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van Shopware

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag een demo aan

Ervaar de kwaliteit van MODX.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23