Challenge us
menu

Magento webshop laten ontwikkelen?

Adwise is de Magento webshop bouwer om jouw e-commerce succes te vergroten.

Magento webshop laten ontwikkelen?

Adwise is de Magento webshop bouwer om jouw e-commerce succes te vergroten.

Magento 2 webshop

Magento is wereldwijd het meest populaire e-commerce systeem. Veel bedrijven kiezen voor Magento vanwege de flexibiliteit van het platform. Je bepaalt namelijk zelf hoe de webshop eruit ziet en met welke technische platformen en systemen je de shop koppelt.

Magento geschikt over Magento open source software. Daarnaast heeft Magento wereldwijd een grote community, waarbij specialisten elkaar dagelijks helpen om het platform en indirect jouw webshop continu te verbeteren. 

Magento webshop specialist Adwise
Advies nodig voor de inrichting van jouw technische landschap? Neem contact met ons op

Magento webshop laten ontwikkelen door Adwise

Adwise is specialist in Digital Commerce, online marketing en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de e-commerce wereld. Daarnaast hebben we veel ervaring met klanten die een magento webshop laten maken door ons. Om er voor te zorgen dat die webshop goed werkt en goed blijft werken is er een grote hoeveelheid script/code nodig. Het maken van een Magento shop is dan ook echt vakmanschap, want er zijn immers ontelbaar veel aspecten die bij het bouwen van een webshop komen kijken.

We hebben vele specialisten op het gebied van Magento in dienst. Denk hierbij aan aan Magento developers, maar ook bijvoorbeeld aan technical consultants die advies uitbrengen over de inrichting van jouw Magento landschap.

De inrichting van een Magento webshop

Wil je het optimale uit je Magento webshop of je Magento 2 webshop halen? Dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over je technische landschap. Allereerst is het belangrijk dat de techniek voor je werkt. De keuze voor het platform en bijbehorende koppelingen en integraties met je huidige systemen zijn van essentieel belang. We gebruiken een team van erkende Development specialisten met jarenlange ervaringen binnen dit e-commerce platform. Wij adviseren je graag voor het maken van de juiste keuzes.

Magento webshop laten maken door Adwise

Overstappen van Magento 1 naar Magento 2

Jaren is er gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe versie van het populaire e-commerce platform: Magento. Magento 2 biedt een sterke gebruiksvriendelijkheid en performance en zorgt door haar open source oplossingen ervoor dat bedrijven klaar zijn voor een toekomst met groei. De livegang van Magento 2 (2015) zorgt er jaren later voor dat software- en security support aan Magento 1 wordt stopgezet. Dit gebeurt in juli 2020 en hierdoor moeten bestaande Magento shops overstappen naar Magento 2.

De overstap naar Magento 2 is geen eenvoudige migratie. Magento 2 is technisch gezien een nieuwe webshop, want de opbouw van Magento 2 is anders dan de opbouw van Magento 1. Voor het migreren van klantdata, modulen en templates is het van belang om een migratieplan op te stellen. Adwise heeft ruime ervaring in Magento shops, zit dichtbij de ontwikkelingen in de core en is al jaren officieel Magento Partner. Wij helpen je dus graag bij deze overstap.

Sparren over jouw webshop?

Werkwijze

Stap 1

Uitleg 1

Stap 2

Uitleg 2

Stap 3

Uitleg 3

Integraties & Implementaties

Een greep uit de eindeloze Open Source koppelingen.

De voordelen van een Magento webshop

Het laten bouwen van een Magento webshop brengt vele voordelen met zich mee. Je kiest er namelijk voor om gebruik te maken van een webshop die enorm veel mogelijkheden biedt en altijd goed presteert. If you can dream it, Magento can do it! Hierdoor is het mogelijk om een Magento webshop te laten bouwen die 100% aan jouw eisen voldoet.

Denk hierbij aan zowel het technische aspect van de webshop, maar ook bijvoorbeeld aan het visuele aspect van de Magento shop. Daarnaast is het ook mogelijk om verregaande personalisatie en modificatie toe te passen, waardoor een Magento webshop echt uitblinkt in zijn klasse.

Responsive webdesign

Daarnaast is er nog een groot voordeel: Magento blinkt uit op elk apparaat. Een Magento shop is te alle tijden responsive, wat wil zeggen dat hij zich automatisch aanpast op elk apparaat. Of een gebruiker nou op desktop, een mobiele telefoon of op een tablet naar je webshop surft, een Magento 2 webshop is altijd goed geoptimaliseerd voor welk apparaat dan ook!

Schaalbaarheid

Of het nu gaat om een grote internationale webshop of om een kleine lokale webshop, met Magento maak je altijd de juiste keuze. Het maakt geen verschil of je een lokale ZZP'er of bijvoorbeeld een MKB'er bent, met Magento webshop houden we rekening mee dat de webshop met jou en jouw bedrijf mee kan groeien. Dat maak een Magento shop enorm schaalbaar en een van de besten in zijn klasse.

Magento specialisten

Onze technische denkers en doeners.

Daniel Lefers Senior Consultant Development & Technology
Junior Melgert Operations manager Technology & Development / Head of Development
Ronald Exterkate Lead Software Engineer
Jeroen Severein Senior Software Engineer / Team Lead Software Engineering
Eelko Sterk Lead Web Developer
Mark Abbes Senior Product Owner
Jordi Nijland Senior Web Developer
Harry van Rees Senior Software Engineer
Jeroen Balk Senior Software Engineer
Michel Wester Digital Creative
Remco Jansen Developer
Noah Pluimers Software Engineer
Emie Hilbelink Web Developer

Benieuwd of Magento voor jou de beste keuze is?

Wij helpen je graag verder met vrijblijvend advies.

Deze bedrijven gingen je voor

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23