Demo aanvragen
menu

Magento webshop development

Met Adwise als implementatie partner.

Magento webshop development

Met Adwise als implementatie partner.

Magento volledig geïntegreerd in jouw martech landschap

Open source en agency onafhankelijk .

Adwise voert al ruim 10 jaar Magento projecten uit voor (internationale) klanten uit allerlei sectoren. Vanuit hun jarenlange ervaring en expertise geven onze specialisten je deskundig advies over Magento als CMS en richten ze je webshop volledig naar jouw wensen in.

Met Adwise als partner kies je voor een nauwe en persoonlijk samenwerking waarbij jij als klant uiteindelijk de volledige controle krijgt over een op maat gemaakte Magento webshop. Zo zetten we jouw business op voorsprong. Vraag een demo aan en ervaar zelf de kwaliteit van Magento als je content management systeem.

Junior Melgert
Onze specialisten staan voor je klaar Vraag een 1 op 1 Magento demo aan
Magento webshop development

Magento als eCommerce CMS

Webshops gemaakt om mee te groeien.

Magento sluit als eCommerce platform perfect aan bij groeiambities in welke vorm dan ook. Je bent verzekerd van constante, wereldwijde doorontwikkeling en je hebt onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit allerlei plug-ins en koppelingen met leveranciers of boekhoudpakketten zodat je CMS volledig wordt ingericht naar jouw wensen. Zowel voor B2B als B2C organisaties biedt Magento een oplossing op maat. Of je nu klein begint of direct groot wilt inzetten; je Magento webshop schaalt mee met jouw e-commerce doelen.

“Door onze out-of-the-box features, oneindige personalisering opties en flexibele headless architectuur willen wij onze gebruikers alle mogelijkheden bieden om hun commerce visie geheel naar eigen wens tot leven te laten komen.”Adobe, Magento ontwikkelaar

Key features

Uitgelichte voordelen.

Magento Multistore

Vanuit de gratis te installeren Magento Multistore kun je meerdere webshops aansturen vanuit één beheeromgeving. Hier kun je onder andere financiële rapportages bekijken over al je webshops of producten delen tussen je verschillende webshops.

Magento Marketplace

Met Magento Marketplace biedt het platform een ‘webshop voor webshops’. Hier vind je alle mogelijke uitbreidingsopties voor je webshop. Van klantenservice of beveiliging tot betalingen en bezorging; voor alles bestaat een extensie of uitbreiding die past bij jouw webshop.

Externe tools- en service koppelingen

Het is in Magento heel eenvoudig om externe tools en services te integreren. Daarnaast zijn er allerlei API’s (Application Programming Interface) die door het open source van Magento beschikbaar zijn in alle soorten en maten. Denk hierbij aan ondersteunende applicaties als Microsoft Dynamics, Netsuite of PIM systemen. Allemaal programma’s en applicaties die jouw keuzes voor externe tools en services mogelijk maken.

Internationale kansen

Door het wereldwijde gebruik van Magento, biedt dit CMS letterlijk grensoverschrijdende mogelijkheden. Het is beschikbaar in meer dan 60 talen, ondersteunt diverse valuta en biedt verschillende opties aan voor betalingsmethoden en BTW-tarieven.

Samenwerken met Adwise als Magento implementatie partner

De 6 voornaamste redenen waarom.

Samen met Magento zetten we jouw webshop op voorsprong en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien. Samenwerken tijdens een web development project doen we vanuit 6 bouwstenen die horen bij een betrouwbare implementatie partner.

1. Ervaring

15 jaar aan kennis en expertise.

Vanaf onze oprichting zijn wij al bezig met web development. Dat is ruim 15 jaar aan ervaring, kennis en expertise. Vanuit onze multidisciplinaire aanpak haken verschillende specialisten aan om al deze kennis en expertise in te zetten voor jou als klant. Zo maken we, samen met jou, impact voor jouw organisatie.

2. Flexibiliteit

Jouw e-commerce platform als Zwitsers zakmes voor je marketeers.

Wij zien je webshop (en daarmee je CMS) als één van je belangrijkste performance kanalen. Vanaf al je andere kanalen stuur je hier verkeer naar toe. Het is daarom essentieel dat je e-commerce platform is uitgerust met alle functionaliteiten die je marketeers in staat stellen snel te kunnen schakelen op veranderingen in de markt. Zonder tussenkomst van een development bureau.

3. Ondersteuning

Wij staan 24/7 voor je klaar.

We hebben een support team met specialisten die altijd klaar staan om jou snel te helpen om vragen en problemen op te lossen. Dit kan zelfs dag en nacht! Zo blijft een probleem altijd klein en van korte duur.

4. Betrokkenheid

Altijd een persoonlijke benadering.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 digital brains. Toch houden we bij elk project de benadering persoonlijk en de lijntjes kort. Zo streven we naar een resultaatgerichte en persoonlijke samenwerking.

5. Onafhankelijkheid

Wij geven jou de volledige controle.

Het is belangrijk dat jij als klant alles in de hand hebt. We werken open-source, waardoor je nooit ergens aan vast zit en wendbaar blijft. Zo motiveren wij onszelf om te blijven presteren en geven we jou als klant de vrijheid om altijd de keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

6. Innovatie

Constant doorontwikkelen.

Een Magento project is nooit af. Na livegang begint het eigenlijk pas echt. Door constante doorontwikkeling op basis van data en resultaten helpen wij je webshop elke dag een stukje beter te maken dan de dag ervoor.

Het Adwise webshop proces

Onze aanpak.

Define

In de define fase bepalen we de scoping van je e-commerce platform qua content, design en functionaliteit. Hierbij geven we concreet advies over wat wel/niet nodig is om je website doelen te halen.

Design

In deze fase creëren we de eerste designs vanuit de volgende uitgangspunten : premium brand, consistentie en gereed voor uitbreiding. Hierbij werken we in sprints en co-creatie. Jij als klant weet namelijk het beste wat je merk moet communiceren en wat on-brand is.

Develop

In de develop fase wordt je e-commerce platform technisch gerealiseerd. We bouwen in Magento de structuur op van je webshop of marketplace waar jij als klant voor de lange termijn mee kunt werken.

Grow

De grow fase vindt plaats na de lancering van je platform. Hier vindt de overdracht naar jouw web / marketing team plaats. We trainen jouw medewerkers bovendien in het gebruik van Shopware als CMS. Zo krijg jij als klant uiteindelijk de controle over het beheren van je webshop, marketplace of social platform. Daarnaast voeren we onderhoud uit op technisch vlak en als CRO specialist behoort ook conversie optimalisatie tot de mogelijkheden.

Magento webshop development

Dit zeggen onze specialisten

"We besteden altijd extra aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. De focus ligt op een zinvolle, relevante en plezierige ervaring voor alle website bezoekers."

Junior Melgert - Operations manager Technology & Development / Head of Development

Aan de slag met Magento

Start met een demo of vraag een offerte aan .

 
Ervaar de kwaliteit van Magento

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een webshop project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Aan de slag met Magento

Start met een demo of vraag een offerte aan.

 
Ervaar de kwaliteit van Magento

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen
 
Altijd een website project op maat

Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vraag een demo aan

Ervaar de kwaliteit van MODX.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23