Challenge us
menu

Zoekmachine adverteren (SEA)

Word vindbaar in de gesponsorde resultaten

Met zoekmachine adverteren (SEA) kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken. Dat je kunt adverteren in zoekmachines, weet je ongetwijfeld al. Maar je kunt ook zichtbaar worden via displaynetwerken. Dat zorgt voor synergie in twee stappen: enerzijds bereik je op relevante websites je doelgroep om behoefte op te wekken, anderzijds ben je in zoekmachines goed vindbaar om de behoeften te vervullen en conversie te genereren. Kortom: je bereikt de doelgroep in iedere fase van het koopproces dankzij zoekmachine adverteren! De mogelijkheden:

Zo werkt zoekmachine adverteren

Samen bepalen wij de trefwoorden die jouw doelgroep vaak als zoekterm gebruikt. Pas als men één van deze trefwoorden als zoekopdracht bij een zoekmachine intypt, is de advertentie zichtbaar. Bovendien betaal je alleen als men daadwerkelijk op jouw advertentie klikt en dus de website bezoekt. De minimale kosten bedragen € 0,05 per klik en in aanvulling hierop kun je een dagbudget instellen. Je betaalt dus nooit meer dan je van te voren hebt aangegeven.

Adwise maakt vervolgens alle resultaten meetbaar. Hoeveel concrete bezoekers je campagne heeft opgeleverd bijvoorbeeld, en wat de kosten per lead, verkoop of contactaanvraag zijn. Ook aan de hand daarvan optimaliseren wij de online advertentiecampagne. Je haalt op die manier maximaal rendement uit jouw campagne.

Adwise zorgt voor maximaal rendement

Adwise gaat vindingrijk en gestructureerd met jouw online advertentiebudget om. Dat levert meer rendement op en extra leads. Daar kun je op vertrouwen. Wij implementeren de campagne en blijven deze continu optimaliseren. Juist door de continue optimalisatie behaal je extra rendement. Je ontvangt van je vaste SEA vakspecialist maandelijks een uitgebreide rapportage. Wist je trouwens dat Adwise Google Ads certified partner is? Al onze SEA-vakspecialisten zijn gecertificeerd voor zowel Google Ads als Google Analytics. Zij denken proactief mee over nieuwe kansen en hebben bewezen dat zij meer resultaat kunnen leveren dankzij zoekmachine adverteren.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23