Challenge us
menu

Yahoo! & Bing Search Marketing

Adverteren in Yahoo! & Bing Effectief buiten Nederland

Wereldwijd hebben Yahoo! en Bing samen een bereik van zo’n 29%. Zeker als je internationaal actief bent, is het interessant om een advertentiecampagne op te zetten in deze zoekmachines. Het werkt simpel: je voert advertenties in voor zoektermen waarop jij zichtbaar wilt zijn. Vertoning kosten niets. Pas als er geklikt wordt op jouw advertentie, betaal je de vooraf afgesproken prijs.

Synergie door bijsturing

Adwise verzorgt voor jou de proactieve bijsturing en optimalisatie van jouw campagnes in Yahoo! en Bing op basis van resultaten en ROI’s. Ons doel is maximaal rendement halen uit de campagnes. Natuurlijk maken we indien nodig geoptimaliseerde landingspagina’s en adviseren we over conversie optimalisatie van de website. We kijken dus verder dan alleen de campagne, waardoor het resultaat maximaliseert. 1+1=3!

QuickScan Yahoo! & Bing Search Marketing

Wil je weten of een campagne in Yahoo! en Bing iets voor jou is? Een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze vakspecialisten is snel geregeld. Zij denken proactief mee over nieuwe kansen en hebben bewezen dat zij meer resultaat kunnen leveren dankzij zoekmachine adverteren.

 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

#1 Fullservice Digital Agency 2021