Challenge us
menu

Spotler e-mail marketing software

Spotler is e-mail marketing (automation) software die marketeers en communicatieprofessionals meer marketing power geeft..

Spotler maakt e-mail marketing makkelijker

Spotler is e-mail marketing (automation) software die marketeers en communicatieprofessionals meer marketing power geeft. De software bevat functies die echt gebruikt worden en die makkelijk en snel toe te passen zijn. Met Spotler maak je zelf snel en gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, landingspagina’s, A/B splittesten en automatische (event-triggered) campagnes.

Naast de prettige software biedt Spotler ook uitgebreide ondersteuning. Zo biedt Spotler een persoonlijke coach, directe support, hands-on trainingen, een uitgebreid helpcenter en een op maat gemaakte account-inrichting. Marketeers krijgen hierdoor de volledige controle over de software en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Met Spotler kunnen zij professioneler met hun doelgroep communiceren.

Spotler helpt meer dan 5.000 marketeers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten. Spotler is ontstaan in 2017 na het samengaan van de zusterbedrijven Blinker en MailPlus (opgericht in 2004).

Prettigste software voor marketeers

Spotler gelooft in de kracht van eenvoud. Waar andere partijen het liefst zoveel mogelijk functies toevoegen aan hun software, gaat Spotler tot het uiterste om juist de belangrijkste functies zo prettig mogelijk te maken. Dat is de reden dat marketeers de software van Spotler al jaren als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.

Verschillende producten

De software van Spotler is ontwikkeld voor praktische, ambitieuze marketeers en communicatieprofessionals die geweldige resultaten willen behalen. Spotler biedt hen drie verschillende productversies. Zo kunnen zij zelf zonder frustraties succesvol zijn in e-mail marketing (automation) en verspillen ze geen tijd aan ingewikkelde applicaties.

Spotler Professional

Spotler is e-mail marketing software die marketeers en communicatieprofessionals prettige software biedt. Met Spotler Professional kan je onder andere professionele nieuwsbrieven opmaken en versturen, landingspagina’s opmaken, SMS-berichten versturen, formulieren en enquêtes inzetten. Daarnaast kan je je e-mail marketing verbeteren door A/B splittesten in te zetten en de mailingrapportages te analyseren.

Spotler Automation

Spotler is e-mail marketing (automation) software die marketeers en communicatieprofessionals meer marketing power geeft. Dit pakket bevat de basisfunctionaliteiten van Spotler Professional zoals het inzetten van nieuwsbrieven, landingspagina’s, SMS, formulieren, enquêtes en A/B splittesten. De extra marketing power die Spotler Automation je biedt zijn de automatische campagnes, uitgebreide rapportages, dynamische content en de database editor.

Spotler eCommerce

Spotler eCommerce is e-mail marketing (automation) software die e-commerce marketeers meer marketing power geeft. Spotler eCommerce is het pakket dat speciaal voor webwinkels en (e-)retailers is ontwikkeld. De voordelen voor deze organisaties:

 • Binnen 10 minuten een nieuwsbrief opstellen en versturen
 • 5 standaard automatische campagnes direct beschikbaar:
  • verlaten winkelwagen
  • win-back
  • product review
  • welkomstbericht
  • verjaardag.
 • Eigen automation campagnes inrichten en zaken als dynamische content, doelgroepfilters, SMS, formulieren en pop-ups.
 • Automatische contact-, product- en orderkoppeling met webshops (Magento, Lightspeed eCom, Shopware en andere e-commerce platformen) zodat deze gegevens in Spotler gebruikt kunnen worden.
 • Synchronisatie naar fysieke winkelsystemen inclusief ontdubbeling met webshop; onderscheid tussen on- en offline klanten en bijbehorende order.
 • Heldere performance- en conversierapportages over hun nieuwsbrieven en acties in te zien en daarop te sturen.


Ondersteuning die het verschil maakt

Hoe prettig een software ook werkt, dat alleen is niet voldoende voor succes. Af en toe heb je ondersteuning nodig en juist daarin onderscheidt Spotler zich van andere e-mail marketing softwarepakketten. Met een persoonlijke coach, groot supportteam, praktische hands-on producttrainingen en een uitgebreid kenniscentrum krijg je meer dan alleen de software.

Integreer Spotler met CRM en e-commerce platformen

Voor meer succes in e-mail marketing (automation) heeft Spotler diverse koppelingen en connectors beschikbaar voor Spotler-gebruikers. Zo is Spotler te koppelen met o.a. AFAS Profit, Exact, Archie CRM, Microsoft Dynamics 365 CRM, Salesforce, Stb CRM, Lightspeed eCom, Magento, PrestaShop, Shopware en WordPress. Zo worden gegevens automatisch gesynchroniseerd en profiteren gebruikers maximaal van de voordelen van geïntegreerde e-mail marketing (automation).

Veilig werken en AVG-compliant

Behalve prettige software en uitmuntende dienstverlening heeft Spotler veilig werken met klantdata hoog in het vaandel staan. Spotler heeft uitgebreide security maatregelen getroffen om jouw klantdata en e-mail marketingactiviteiten zo veilig mogelijk te maken. Spotler is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast maakt Spotler het eenvoudig volledig AVG-compliant te worden voor e-mail marketing.

Wil je vrijblijvend advies over hoe wij jou kunnen ondersteunen bij je e-mailmarketing? Neem contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Ben je benieuwd naar de software?

Vraag direct vrijblijvend een online demo aan!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23