Challenge us
menu

Remarketing: conversie door herhaling

De ultieme manier voor online branding en conversie

Herhaling werkt. Dat is de reden dat we vroeger op school rijtjes moest leren. De tafel van 11, de Duitse naamvallen en de hoofdsteden van de provincies: ze zitten in ons hoofd door herhaling. Ook als het gaat om online adverteren werkt herhaling uitstekend. Remarketing is de ultieme manier voor online branding of om twijfelende klanten om te zetten in converterende klanten. Adwise heeft veel ervaring met Remarketing. Wij helpen je om de bezoekers van de website ook op andere plaatsen te herinneren aan je merk of bedrijf. Met als einddoel: efficiënt jouw omzet verhogen

Verhoog ook jouw omzet met Remarketing!

Als jouw websitebezoekers eenmaal op je site zijn geweest, kun je ze door middel van Remarketing doelgericht benaderen met een specifiek aanbod of met een algemene brandingcampagne. Door het displaynetwerk van Google Adwords of een andere netwerk in te zetten, kun je heel effectief, tegen relatief lage kosten (CPC) precies de juiste doelgroep bereiken, zoals voor onze opdrachtgevers in de praktijk is gebleken. Door middel van banners en tekstadvertenties zorgen we ervoor dat jouw merk aanwezig is. Zelfs dynamische banners zijn mogelijk, wat inhoudt dat het aanbod dat mensen bekeken hebben ook daadwerkelijk terug komt in de banner. Vooral voor e-commerce is dit een ideale vorm van Remarketing.

Alsnog de deal sluiten

Remarketing is interessant om in te zetten voor conversie, door mensen die geen bestelling hebben geplaatst op de website te herinneren aan de producten die hen interesseren totdat de conversie alsnog plaatsvindt. Dit kan met verschillende boodschappen. Ook voor de opbouw van naamsbekendheid en versterking van het imago is Remarketing zeer interessant. Door herhaaldelijk aanwezig te zijn op prominente websites verbetert de naamsbekendheid en het imago. In het netwerk zitten ook sites als Nu.nl, Telegraaf.nl, Ad.nl, Buienradar.nl… kortom, websites die mensen dagelijks bezoeken. Met Remarketing erbij kunnen we websites bezoekers in elk stadium van het verkoopproces bereiken. In de bewustwordingsfase, oriëntatiefase, vergelijkingsfase én koopfase.

Interesse?

Wil je ook een succesvolle Remarketing-campagne voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze internetmarketingspecialisten gaan graag voor jou aan de slag!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

#1 Fullservice Digital Agency 2021