Challenge us
menu

Marktplaats Admarkt

Adverteren op Marktplaats Effectief voor aanbod

Je kent Marktplaats natuurlijk wel. Het is immers één van de drukst bezochte websites van ons land. Admarkt Topadvertenties zijn de vier bovenste posities van een advertentielijst. Dankzij deze prominente posities kun je zo veel mogelijk bezoekers van Marktplaats naar jouw website of webshop leiden. Je bepaalt het bedrag dat je per klik wilt betalen en je betaalt alleen wanneer er daadwerkelijk op jouw advertentie geklikt wordt. Je adverteert al vanaf € 0,01 per klik!

Synergie voor maximaal rendement

Naast het opzetten verzorgt Adwise proactieve bijsturing en optimalisatie van de Marktplaats Admarkt campagnes op basis van resultaten en ROI’s. Wij sturen je altijd een actueel overzicht van de kosten, je advertentiepositie en het aantal keer dat er op de advertentie geklikt is. Ons doel is maximaal rendement halen uit de campagnes. Natuurlijk maken we indien nodig geoptimaliseerde landingspagina’s en adviseren we over conversie optimalisatie van de website. We kijken dus verder dan alleen de campagne, waardoor het resultaat maximaliseert. 1+1=3!

Gratis QuickScan Marktplaats Admarkt

Wil je weten of een Marktplaats Admarkt campagne iets voor jou is? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze Marktplaats Admarkt vakspecialisten. Zij brengen de kansen in kaart in verhouding tot de verwachte kosten, waardoor je in één oogopslag het verwachte rendement voor ogen heeft. 

 
 

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23