Challenge us
menu

MailPlus e-mail marketing

Optimaal bereik met MailPlus.

Update: MailPlus is vanaf nu Spotler. Nieuwe software, nieuwe naam.

Update: MailPlus is vanaf nu Spotler. Nieuwe software, nieuwe naam.

MailPlus

Met MailPlus maak je snel en gemakkelijk professionele e-mailings, direct mail, sms-berichten en webpagina's. Een compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbare applicatie voor jouw communicatie via verschillende kanalen. Beschikbaar in een basisversie dat uitbreidbaar is tot multi channel marketing automation (event driven marketing). Dit maakt MailPlus tot de keuze van vele professionals. Al meer dan 2700 organisaties gingen jou voor. Enkele headlines:

  • Meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland voor het midden- en topsegment
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig (optie)
  • Compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar
  • Nauwelijks technische kennis vereist
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

Twee MailPlus producten, vier versies

Wij leveren de MailPlus producten Marcom en eCom. Van beide producten zijn er twee versies beschikbaar en hiermee bieden we in feite een groeimodel voor de professionalisering van jouw e-mail marketing. 

MailPlus Marcom is uitermate geschikt voor marketing-communicatie professionals die nieuwsbrieven en e-mailings inzetten om hun klanten en prospects op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen hun organisaties, events organiseren of leadwervingscampagnes integreren op hun website. 

MailPlus eCom is speciaal ontwikkeld voor webwinkeliers die door middel van e-mail marketing de conversie in hun webshop willen verhogen. Zij zetten productnieuwsbrieven, aanbiedingen en slimme trigger campagnes in met MailPlus om zo traffic en verkopen te realiseren.

MailPlus Marcom

MailPlus Marcom Mailer is de basisversie. Campaigns voegt hier extra functies aan toe. Met Marcom Mailer kun je zelf eenvoudig contacten beheren, berichten opstellen, berichten versturen en resultaten analyseren. Ook kun je online formulieren inzetten voor leadwerving en eventregistraties. Je kunt altijd uitbreiden en doorgroeien naar Marcom Campaigns. 

MailPlus Marcom Campaigns is de meest uitgebreide e-mail marketing oplossing waarmee jij, op eenvoudige wijze, complete online marketingcampagnes inricht. Multi channel marketing automation (event driven), waardoor jij de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon verstuurt. Dit leidt tot meer interactie en verrijking van klantprofielen.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23