Challenge us
menu

Internet adverteren

Optimaal bereik met internet adverteren

Internet adverteren is, net als affiliate marketing, een kostenefficiënt promotiemiddel met maximaal bereik. Je adverteert op basis van CPM, dus je betaalt per view of klik. Adwise maakt gebruik van diverse netwerken voor internet adverteren, rechtstreeks via uitgevers van populaire websites (ook displaynetwerken), maar ook via Google Adwords en Yahoo! & Bing Search Marketing. Over de voordelen kunnen we kort zijn: online adverteren leidt snel en doeltreffend tot meer verkopen. Daarnaast is dit marketinginstrument uitstekend inzetbaar voor het opbouwen van naamsbekendheid en het genereren van leads en bezoekers aan jouw website.

Internet adverteren is mogelijk op een aantal manieren:

 • Zoekmachine adverteren
  Zoekmachine adverteren is een vakgebied op zich en Adwise heeft de vakspecialisten daarvoor in huis. Lees meer over de voordelen.
 • Bannercampagnes
  Bannercampagnes zijn advertentiecampagnes op websites die jouw doelgroep veelvuldig bezoekt. Minder eenvoudig dan je denkt. Weet je welke websites jouw doelgroep bezoekt en wat een goede bannerpositie is? En een stap verder: hoe zorg je ervoor dat de doelgroep de banner inderdaad aanklikt? Adwise geeft graag professioneel advies. 
 • Plaatsen van redactioneel nieuws:
  Redactionele aandacht is niet hetzelfde als adverteren, maar het is er zeker aan gerelateerd. Positieve redactionele aandacht werkt beter dan adverteren, maar is moeilijker te sturen. Internet kent diverse digitale kranten en nieuwsbrieven die door een groot publiek bekeken worden. Deze media nemen een steeds belangrijkere rol in ten opzichte van traditionele kranten en vakbladen. Adwise kent de weg binnen het digitale medialandschap.
 • Audio adverteren 
  Steeds meer mensen luisteren (digitaal) naar hun favoriete muziek. Lineair luisteren naar een radiozender via FM maakt ruimte voor digitale mogelijkheden. Diensten als Spotify, SoundCloud en Digital Radio zorgden voor een nieuwe manier van muziek luisteren. Dit biedt kansen om heel gericht je doelgroep te bereiken. Benieuwd naar de ontwikkelingen en mogelijkheden? De digital marketeers adviseren je graag. 

Adwise haalt maximaal effect uit jouw online mediabudget. Wil je een vrijblijvend advies voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met één van onze vakspecialisten!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23