Challenge us
menu

Facebook fanpage: design & ontwikkeling

Je eigen Fanpage op Facebook

Inmiddels heb je ongetwijfeld de kracht van social media ontdekt voor jouw organisatie. Een Facebook fanpage is een ideaal medium om jouw sociale kant te laten zien en rechtstreeks contact te onderhouden met de doelgroep. Adwise help je met het design, de ontwikkeling en de realisatie van jouw Facebook fanpage, zodat je er weer een succesvol marketingmedium bij hebt!

Zo helpt Adwise met een Facebook fanpage

Van begin tot eind staan onze specialisten voor je klaar om een Facebook fanpage te maken die optimaal rendement oplevert. We beginnen met het doel van de pagina: wat past bij jouw bedrijf en de doelgroep? Vervolgens ontwerpen wij het uiterlijk van de Facebook fanpage, ontwikkelen wij de technische kant en na goedkeuring zorgen wij dat de Facebook fanpage daadwerkelijk online komt. Ook met aanvullende pagina’s en acties die daarop plaats kunnen vinden helpen wij graag. Je kunt bij ons terecht voor het idee, de strategie en het totale concept, maar ook voor alleen het ontwerp, de realisatie en de vermarkting.

Interesse? Vraag een offerte aan!

Wil jij ook een succesvolle Facebook fanpage voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze internetmarketingspecialisten gaan graag voor jou aan de slag!

Actie: win een gratis Facebook fanpage!

Onze eigen Adwise fanpage kan ter inspiratie dienen. Bekijk onze pagina, klik op ‘like’ en maak kans op een gratis door Adwise ontworpen fanpage voor jouw bedrijf!

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24