Challenge us
menu

Internet marketing consultancy

Onafhankelijk advies voor elk internet vraagstuk

Wil je een objectief en onafhankelijk oordeel over de kwaliteit en effectiviteit van jouw online activiteiten? Adwise is de sparringpartner die je zoekt. Onze vakspecialisten hebben een achtergrond in marketing & sales, bedrijfskunde en/of internettechnologie en weten waar jij over praat. Met hen kun je sparren over de mogelijkheden en toepassingen van internet binnen jouw bedrijf, bijvoorbeeld voor omzetvergroting, leadgeneratie, personeelswerving, interne communicatie, after sales en klanttevredenheid.

Consultancy in de volle breedte

Op het gebied van internetmarketing kan Adwise in de volle breedte advies geven. Wij doen niet aan standaardoplossingen, alles wordt compleet afgestemd op jouw situatie en behoefte. Een aantal voorbeelden waarbij je voor consultancy terecht kunt bij Adwise:

  • Wil je de mogelijkheden van het internet in de breedste zin van het woord laten onderzoeken op basis van de bedrijfsdoelstellingen? Dan doen wij research en komen we met een concreet plan.
  • Wil je onafhankelijk advies op het gebied van website/webshop ontwikkeling, conversie optimalisatie of zoekmachine marketing? Wij helpen je verder.
  • Wij geven je graag inzicht in jouw positie op internet. Na een brancheanalyse en een concurrentieanalyse leer je in korte tijd wat voor jouw bedrijf belangrijke aandachtspunten en mogelijkheden zijn op het gebied van internet.
  • Heb je behoefte aan de mening van een expert? Wij nemen jouw website volledig onder de loep en beoordelen deze op aspecten als techniek, design, content, zoekmachinevriendelijkheid, doelgroepgerichtheid en doelstellingen.


Hoe kunnen we jou helpen?

Internet biedt jouw bedrijf tal van verbetermogelijkheden. Heb je een consultancyvraagstuk? Neem contact met ons op als je daarover graag persoonlijk verder wilt praten met één van onze vakspecialisten. Wij bieden graag een oplossing op maat.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24