Challenge us
menu

Amazon marketing

Je producten verkopen via één van de grootste internationale marktplaatsen ter wereld?.

Amazon is één van de grootste internationale marktplaatsen ter wereld. Dagelijks bezoeken miljoenen mensen het populaire platform. Een interessant verkoopkanaal om als merk of retailer je producten aan te bieden. Ben je van plan om te starten met verkoop via Amazon? Adwise helpt je hier graag bij.

Amazon marketing

Voor een succesvolle verkoopstrategie is het belangrijk om de juiste keuzes te maken. Denk hierbij aan het type account, de weergave van je producten (productlisting) en advertising. 

  1. Accounttypen

Ga je producten verkopen via Amazon, dan is het mogelijk om dit via een Vendor of een Seller account te doen. Welk type account voor jouw organisatie geschikt is, hangt van meerdere factoren af. Denk hierbij aan het type product dat je verkoopt, de markt en de marge.

Meer weten over de drie accounttypen? Lees deel één in onze blogserie over Amazon marketing op Frankwatching: Verkopen via Amazon: 3 verschillende accounttypen

  1. Productlisting

Voor een zo sterk mogelijke positionering binnen Amazon is het belangrijk dat er juiste keuzes op gebied van productlisting gemaakt worden. Wij nemen je graag mee in de best practices voor de producttitel, productafbeeldingen, belangrijkste producteigenschappen, omschrijving, reviews en ratings. 

Meer weten over Amazon SEO of over productlisting binnen Amazon? Lees deel twee in onze blogserie over Amazon marketing op Frankwatching: Verkopen op Amazon: verover je positie met optimale productplaatsing

  1. Advertising

Amazon biedt adverteerders ook verschillende advertentiemogelijkheden, namelijk: ‘sponsored products ads’, ‘headline search’ en ‘product display ads’. 

Meer lezen over Amazon advertising? Lees deel drie in onze blogserie over Amazon marketing op Frankwatching: Verkopen via Amazon: 5 tips voor succesvolle advertising

Full service dienstverlening

Wil je een vrijblijvend advies voor jouw bedrijf? Met onze full service dienstverlening ben je er van verzekerd dat je succesvol kan starten met de verkoop via Amazon en je deze populaire marktplaats op de juiste manier inzet.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

#1 Fullservice Digital Agency 2021