Challenge us
menu

Acties op Social Media

Van winacties tot aan fotocompetities

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De diverse acties die op social media verschijnen, onderstrepen dit. Adwise Internetmarketing is jou graag van dienst met het concept, de ontwikkeling en de uitrol ervan. Neem daarvoor contact op met één van onze adviseurs.

Uiteenlopende Social Media-acties

Overal om ons heen duiken bijzondere acties op. Verlotingen bij zo- en zoveel likes. Kortingscoupons als je klant wordt of bent. Foto’s die mensen kunnen insturen waarna ze op de leukste foto kunnen stemmen. Deze acties hebben over het algemeen een viraal effect en vormen een waardevol onderdeel van de online marketing.  

Enkele mogelijke acties op een rij:

  • Een verloting onder de “likers” van de pagina
  • Een check en win-actie voor bestaande klanten
  • Foto- en videowedstrijden
  • En nog veel en veel meer

Wil je graag zo’n actie opzetten? Bij ons kun je terecht voor advies, de opzet en de daadwerkelijke uitvoering ervan.

Waarom acties op Social Media?

Social media-acties dragen in grote mate bij aan de populariteit van jouw profielpagina. Steeds meer bedrijven zien hun Facebook-profiel als een tweede website van de organisatie, waar ze in rechtstreeks contact staan met hun doelgroep. Facebook leent zich heel goed voor een actie, waarbij andere kanalen als Twitter in veel gevallen de actie ondersteunen en promoten. De actie draagt bij aan een grotere loyaliteit onder de doelgroep en daarnaast:

  • Wordt jouw merk verder verspreid
  • Creëer je contactmomenten met de doelgroep
  • Bouw je een waardevol databestand op

Deelnemers zijn enthousiast en gaan erover spreken op social media. Een ideale manier dus om het maximale uit jouw social media-kanalen te halen.

Meer weten?

De mogelijkheden van social media-acties zijn eindeloos. Heb jij interesse? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor meer informatie.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 #1-3 Digital agency '21 '22 '23

#1-3 Digital agency '21 '22 '23