Challenge us
menu

Webstatistieken

Zichtbare resultaten van jouw website

De website is er. Nu wil je weten wie de bezoekers zijn en hoe hun surfgedrag binnen de website is. Dit levert heel wat waardevolle informatie op. Of banners op andere websites nieuwe bezoekers trekken bijvoorbeeld. En welke zoektermen jouw bezoekers gebruiken of welke pagina’s ze interessant vinden. Als bezoekende bedrijven met een eigen server werken, kun je zelfs hun namen achterhalen.

Exact zien wat een campagne oplevert

Adwise vertelt jou exact wat jij wilt weten. Wij maken daarbij gebruik van Google Analytics. Het is één van de meest uitgebreide statistiekenprogramma’s van dit moment. Als één van de weinige geeft Google Analytics bijvoorbeeld per campagne aan welke doelstellingen en conversies behaald zijn. Dat laatste is belangrijk, want alleen aan de hand van die gegevens is het mogelijk jouw campagnes te analyseren en gebruikersgericht te optimaliseren. Je kunt exact zien wat een campagne uiteindelijk heeft opgeleverd.

Zo analyseren we jouw webstatistieken

  • Adwise koppelt Google Analytics aan de website: dit verdient de voorkeur boven ‘zelf doen’. In de praktijk is gebleken dat wanneer de koppeling op professionele manier gebeurt, er significant meer gegevens naar voren gehaald kunnen worden.
  • Samen met jou bepalen we welke pagina's belangrijk zijn.
  • Wij analyseren periodiek jouw statistieken en maken een leesbaar rapport met de belangrijkste veranderingen, de belangrijkste statistieken en een eventuele verbeterpunten voor de website.
  • De verbeterpunten zijn concreet en kunnen desgewenst direct doorgevoerd worden.
  • Natuurlijk kun je zelf ook toegang krijgen tot het statistiekenprogramma. Om gegevens goed te leren analyseren, geeft Adwise een specifieke ‘webstatistieken training’.

Google Analytics diensten

Adwise biedt diverse Google Analytics diensten om de meetbaarheid van elke website perfect inzichtelijk te maken. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden.

  • Google Analytics (e-commerce) implementatie
  • Google Analytics configuratie
  • Google Analytics training
  • Google Analytics (periodieke) consultancy

Meer weten over onze Google Analytics diensten of inschrijven voor een training? Neem dan nu contact met ons op.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

Emerce100 Beste Fullservice Digital Agency '24

Beste Fullservice Digital Agency '24